1. HABERLER

  2. EGE

  3. Cübbeli Ahmet Hoca'nın hedefinde Akit TV var
Cübbeli Ahmet Hoca'nın hedefinde Akit TV var

Cübbeli Ahmet Hoca'nın hedefinde Akit TV var

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman'ı programa çıkaran Akit TV'yi hedef alırken, tartışma yaratacak sözler sarf etti.

A+A-

Erzurum Güncel- 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman'ı programa çıkaran Akit TV'yi hedef alırken, tartışma yaratacak sözler sarf etti. "Millette kırmızı çizgi yok" diyen Cübbeli, "Çizgi olmazsa ne olur? Kaza, bela çok olacak. Allah bizi haktan ayırmasın…” diye konuştu.

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman'ı programa çıkaran Akit Tv'yi hedef aldı.

"Millette kırmızı çizgi yok" diyen Cübbeli, "Çizgi olmazsa ne olur? Kaza, bela çok olacak. Allah bizi haktan ayırmasın…” diye konuştu.

İşte Cübbeli'nin o konuşması:

“O Taslaman var ya o Taslaman bu mezhepler birbirine düşmanmış, o Akit televizyonu da onu çıkarmış, biliyor 

musunuz? Allah allah deyin daha siz, daha çok zikredersiniz böyle Allah Allah… Akit Tv Taslaman’ı çıkarmış, geçen hafta hem de…

Hadislere, 'sizin dininiz bu' diye, Sifil hocaya neler etti adam; 'dininiz bütün sünnetleri inkardır' diyor. Adam her şeyi inkar ediyor, Akit televizyona çıkarmış. Millette kırmızı çizgi yok, onun için kaza çok olur. Çizgi olmazsa ne olur? Kaza, bela çok olacak. Millet karıştı yani. Allah bizi haktan ayırmasın…”

NE OLMUŞTU

Bir televizyon programına konuk olan Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Caner Taslaman ile Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Sifil hadislerin kaynağı ve güvenilirliğini tartışmıştı.

 Canlı yayında olay! 'Deve sidiği şifadır' diyen ilahiyatçıya deve sidiği sundu

İlahiyatçı Sifil, deve sidiği içmenin şifalı olduğunu belirten hadisin sahih (doğru-güvenilir) olduğunu savunmuş ve deve idrarının şifa olduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine hadislerin bir çoğunun uydurma olduğunu savunan Taslaman, "Örneğin Buhari'ye göre deve sidiği içmek sünnettir ve Peygamberimiz içilmesini tavsiye etmiştir. Ancak deve sidiği ortadoğu da pek çok hastalığa neden oluyor. Bunu yapan Türk hacılar da var” demişti. Taslaman sözlerinin devamında getirdiği deve sidiğini masaya koyarak, şifalı olduğunu iddia eden İlahiyatçı Sifil’in içmesini teklif etmişti.

 Cübbeli'den tartışma yaratacak sözler: HDP'lilerin yüzde 90'ı namaz kılıyor Karadeniz'de namaz abdest oranı yüzde 0

 Cübbeli Ahmet rüyasını anlattı: Meclis savaş kararı aldı, hayırlısı olsun

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.