1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş 'Canısı' ile motive oluyor
Dadaş 'Canısı' ile motive oluyor

Dadaş 'Canısı' ile motive oluyor

BB Erzurumspor'un Hocası Erkan Sözeri, "Oyuncularıma bu şehrin en büyük değerlerinden rahmetli İbrahim Erkal'ın şarkılarını dinleterek maçlara motive olmalarını sağlıyoruz" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Teknik Patronu Erkan Sözeri, ligin 16. haftasında oynayacakları Kocaelispor maçına iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

 

Dün yapılan antrenman öncesinde Basın Mensuplarının sorularını yanıtlayan Tecrübeli Teknik Adam, “Süper Ligin en güçlü adayı biziz. Oyuncularımıza taraftarlarımızın da tribünlerden seslendirdiği merhum İbrahim Erkal’ın şarkılarını oyuncularımıza dinleterek maçlara bu şekilde motive oluyoruz” dedi.

 

Çok iyi şeyler yaptık daha da iyisini yapabilirdik

 

Ligde son 5 haftada iyi performans ortaya koyduklarını, bunun devamı için çalıştıklarını ifade eden Erkan Hoca, “Biz bu sezon şu ana kadar iyi şeyler yaptık, daha da iyisini başarabilirdik. Ligin daha üçte birini oynadık. Bundan sonra işimiz daha da zor. Taraftarlarımızın desteği ile mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

 

Ligin büyük kısmının oynanmadığının altını çizen deneyimli teknik adam,  “Takımın gidişatı iyi ve güzel çıkış yakaladık. Son 5 maçımızı 13 puan gibi ciddi puanla tamamlandık. Gayet iyi gidiyoruz ama lig maçlarının daha 3’te 1’ini oynadık.” dedi.

 

Geç kurulan bir takımız ama iyi işler çıkardık

 

Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, lig süresince inişli çıkışlı durumların yaşanabileceğini ifade ederek, “İyi başlayan takımlarda zaman zaman inişli durumlar olacaktır. Ümraniyespor ve Eyüpspor örneğinde olduğu gibi. Biz bu sıkıntıları çok yaşamadık, yaşamak da istemiyoruz. Geç kurulan bir takım olduğumuz için sezon başında sıkıntı yaşarız diye düşündük ama orayı da iyi geçtik. Geldiğimiz nokta çok iyi ama daha iyisi olabilir mi olabilirdi ve olması için de gayret ediyoruz. Erzurumspor marka, bu markanın da yeri Süper Lig, biz her zaman bunun peşindeyiz” şeklinde konuştu.

 

Kocaeli dişli  ve ciddi bir rakip

 

Ligin 16. Haftasında karşılaşacakları  Kocaelispor maçına da değinen tecrübeli teknik adam, Önümüzde Kocaelispor maçı var ve son haftalarda sıkıntılı durumlardan geçiyorlar. Ne kadar da sıkıntılı durumda olurlarsa olsunlar sonuçta 20 puanları var, ciddi imkanlarla takımı kurdular. Hedefleri de Süper Lig. Zor bir maç oynayacağız ve her maç olduğu gibi dikkatli oynayacağız. Kazanacağımız 3 puanın bizi çok daha iyi yerlere taşıyacağının bilincindeyiz, bu anlamda çalışmalarımızı yapıyoruz” diye konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.