1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'ın Hedefi 1 Milyon SMS
Dadaş'ın Hedefi 1 Milyon SMS

Dadaş'ın Hedefi 1 Milyon SMS

'Omuz Omuza Şampiyonluğa' sloganıyla SMS bağış kampanyasını başlatan BB Erzurumspor yönetimi, 1 milyon SMS bekliyor. Başkan Hüseyin Üneş, 'Erzurumsporluyum' diyen herkesi dosta düşmana karşı SMS bağışı kampanyasına davet ediyorum'' dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, şampiyonluk parolası ile çıktığı yolda, tüm Dadaşların, mavi-beyazlı kulüpte ‘Benimde katkım’ bulunsun mantığı ile hareket ederek SMS bağış kampanyası başladı.

 

BB Erzurumspor’a gönül veren taraftarlar ve dünyadaki Dadaşlar, Bağış yazarak 2527’ye  göndererek kulübe 10 TL bağış yapabilecek.

 

“Omuz Omuza Şampiyonluğa” sloganıyla 1 milyon bağışını hedefleyen yönetim, bağış kampanyasının startını verdi.

 

Özel tanıtım olacak

 

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, İstanbulspor ile oynayacakları ilk hafta maçı öncesindeki Çarşamba günü SMS Bağış Kampanyasının tanıtımını yapacaklarını belirterek, “Tanıtım toplantımıza Acun Ilıcalı gelecek. Ayrıca hemşehrimiz Nusret’in de gelme ihtimali var.  Bu kampanyayı Erzurum ve ulusal medyamız aracılığı ile dünyaya duyuracağız” dedi.

 

Dosta düşmana karşı gücümüzü gösterelim

 

Mavi-beyazlıların başkanı  Hüseyin Üneş, “Kimse benim yardımımdan ne olur demesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda SMS atsın. Bu bağışlar toplanarak, bizim için hatırı sayılır bir yardım olacak” dedi.

 

“Dosta düşmana karşı gücümüzü gösterelim” diyen Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, Onursal Başkan Mehmet Sekmen, Vali Okay Memiş ve şehrin diğer dinamikleri ile birlikte kampanyanın başarıya ulaşması için gayret göstereceklerini söyledi.

 

Üneş, “Dosta düşmene karşı gücümüzü gösterelim. Futbolda düşmanlarımız tekrar bizi yok etmek için yüklenmesin. Bunun için maddi manevi kulübümüzün yanında olalım” dedi.

 

Nurullah PALA/Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.