1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Dedaman'ın Adı pistte yaşayacak
Dedaman'ın Adı pistte yaşayacak

Dedaman'ın Adı pistte yaşayacak

Otel yatırımlarıyla Palandöken’in kayak merkezi unvanı almasında büyük rolü olan ve geçen Temmuz ayında vefat eden Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın adı piste verilecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Otel yatırımlarıyla Palandöken’in kayak merkezi unvanı almasında büyük rolü olan ve geçen Temmuz ayında vefat eden Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman'ın adı piste verilecek.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum Palandöken'in kış turizminde marka olmasında büyük katkısı olan Murat Dedeman ismini bir kayak pistine vereceklerini açıkladı. Başkan Sekmen, “Allah rahmet eylesin Murat Dedeman yıllar önce yaptığı yatırımlarla yeni yatırımcıların gelmesine vesile olmuş önemli bir turizmciydi. Şehrimize kattığı katma değeri karşılıksız bırakmak istemiyoruz. Bu nedenle ismini bir piste vererek adını yaşatacağız” dedi.

 

 

Öte yandan Türkiye Kayak Federasyonu da bu sezon yapılacak olan Palandöken Kupası Türkiye Şampiyonasına Murat Dedeman ismini vererek geleneksel hale getirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.