1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Dört il için kar uyarısı
Dört il için kar uyarısı

Dört il için kar uyarısı

Erzincan, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum'da kar yağışı uyarısı

A+A-

Erzurum Güncel- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum'da yarın başlayacağı tahmin edilen yer yer kuvvetli kar yağışı konusunda uyarıda bulundu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yağmurla başlayacak yağışın zamanla yüksek kesimler başta olmak üzere Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Erzurum'da yer yer kuvvetli olmak üzere kar yağışı şeklinde etkili olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenen bölgede rüzgârın güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
Gece en düşük hava sıcaklığı; Erzincan’da 3, Bayburt’ta 1, Tunceli’de 2, Iğdır’da 0, sıfırın altında olmak üzere Erzurum ve Kars’ta 2, Ağrı’da 3, Ardahan’da 4 derece olarak kaydedildi.
Gün içerisinde beklenen en yüksek sıcaklıklar ise; Tunceli’de 13, Iğdır’da 11, Erzincan’da 7, Erzurum’da 6, Kars ve Ağrı’da 8, Ardahan’da 7, Bayburt’ta 5 derece olması öngörülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.