1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan öyle birini seçiyor ki...
Erdoğan öyle birini seçiyor ki...

Erdoğan öyle birini seçiyor ki...

Gazeteci Murat Yetkin, kabinedeki değişikliğe dair önemli kulis bilgisini yazılarını yayımladığı Yetkinport internet sitesinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atayacağı yeni yardımcının ismini açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Gazeteci Murat Yetkin, AKP'de önemli bir ismin cumhurbaşkanı yardımcısı olarak kabine gireceğini ileri sürerek şunları yazdı: "Bu kadar yeni kabine üyeliği, onun birkaç katı bakan yardımcılığı, danışmanlık kadroları, özel kalem kadroları, bakanlık binaları, makam arabaları, belki makam uçakları demek. Seçime doğru gidişin parçası olarak da görülebilir.

Sedat Peker'in iddialarında adı geçen bir başka siyasetçi, son Başbakan Binali Yıldırım'ın, AK Parti'nin (Numan Kurtulmuş'la birlikte) Genel Başkan Vekilliği'nden Cumhurbaşkanı'nın (Fuat Oktay ile birlikte) yardımcılığına getirilerek kabine üyesi olma ihtimali var. Malum, Cumhurbaşkanı Kabinesi sadece bakanlardan oluşmuyor."

"HARUN GİBİ GELİP..."

Numan Kurtulmuş, AKP'ye geçmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert muhalefetiyle bilinen bir siyasetçiydi. Özellikle AKP'ye katılmadan önce Erdoğan'a yolsuzluklar üzerinden 'Harun gibi gelip Karun gibi gitmeyeceğim' - 'Musa gibi gelip Firavunlaşmayacağım' şeklindeki sloganları kullanarak sert muhalefet yapmıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.