1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erdoğan'ın "Bunlar öğrenci değil" çıkışına Meral Akşener'den sert tepki
Erdoğan'ın "Bunlar öğrenci değil" çıkışına Meral Akşener'den sert tepki

Erdoğan'ın "Bunlar öğrenci değil" çıkışına Meral Akşener'den sert tepki

Erdoğan kabine toplantısı sonrası, yurt bulamadıkları için çeşitli illerde 'Barınamıyoruz' sloganıyla parklarda yatan üniversite öğrencileri için, "Bunlar öğrenci değil" açıklaması, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından sert tepkiyle karşılandı

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası, "Son zamanlarda bazı park, bahçe banklarında yatanlar... Bunların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Bunlar sözde öğrenci. Gezi Parkı olayı neyse bir başka versiyonudur" açıklaması büyük tepki toplarken, bir eleştiri de İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den geldi. 

Akşener, "Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?" tepkisinde bulundu.

Akşener'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz…

Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?"

meral-aksener-002.png

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Türkiye, dünyanın en fazla sayıda KYK yurduna sahip ülkesidir. Son zamanlarda bazı park, bahçe banklarında yatanlar... Bunların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Bunlar sözde öğrenci. Gezi Parkı olayı neyse bir başka versiyonudur. Hükümete geldiğimizde 190 olan yurt sayısını 774'e, 182 bin olan yatak kapasitesini 719 bine biz çıkardık. Özel yurtlarımızın 300 binin üzerindeki kapasitesi de öğrencilerimizin hizmetindedir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.