1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum Voleybolda Çeyrek Finalde
Erzurum Voleybolda Çeyrek Finalde

Erzurum Voleybolda Çeyrek Finalde

Antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan yönetimindeki Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, ANALİG’de yoluna tam gaz devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- 

Antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan yönetimindeki Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, ANALİG'de yoluna tam gaz devam ediyor. Mavi-beyazlı voleybolcular, çeyrek final maçları için Tokat'a gidecek.

Erzurum voleybolda ANALİG'de yoluna tam gaz devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 2018 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Voleybol maçlarında Erzurum tarih yazmaya devam ediyor. Antrenörler Mehmet Kırık ve Sinan Erhan yönetiminde Aşkaleli sporculardan oluşan yıldız erkekler voleybol takımı, Ordu'da yapılan 1. Grup maçlarından çeyrek final maçlarına yükselmeyi başardı.

Erzurumlu yıldız voleybolcular, şimdi gözünü Tokat'ta yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına çevirirken, oradan da yarı final bileti almak istiyor. Antrenör Mehmet Kırık, Tokat'ta yapılacak olan Voleybol Anadolu Yıldızlar Ligi'ne katılma başarısı gösteren takımını kutlarken, sporcularını tebrik etti.

Kırık,"Bizlerden maddi manevi destelerini esirgemeyen il müdürümüz Fuat Taşkesenligil'e, Aşkale kaymakamımız Mehmet Aksu'ya, ilçe milli eğitim müdürümüz Serhat Erdem'e, spor şube müdürü Güngör Şenses'e, il temsilcimiz Aytekin Gültekin'e, Atatürk YİBO müdürü Abdulkadir Şimşek ve Mahmut Bıyık'a, ilçe müdürümüz Şuayip Gacır'a teknik heyet ve sporcular olarak teşekkür ediyoruz. Voleyboldaki başarımız ilimiz Erzurum ve İlçemiz Aşkale'ye hayırlı olsun" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.