1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Erzurum'da yakalandılar: Göçmenler Avrupa'nın sonunu getirecek!
Erzurum'da yakalandılar: Göçmenler Avrupa'nın sonunu getirecek!

Erzurum'da yakalandılar: Göçmenler Avrupa'nın sonunu getirecek!

Avrupa Birliği’nin Göçten Sorumlu Komiseri Dimitris Avramopulos, “7 Mart’ta eğer bir uzlaşma olmazsa bir felakete sürükleneceğiz. 7 Mart her konuda kararın verildiği gün olacak” dedi. Türkiyeyi ve dünyayı göçmen korkusu sardı.

A+A-

Erzurum Güncel-  iranda'daki salgın sınırımıza dayandı. Afkanistan, İran ve değişik ülkelerden akın akın gelen Göçmenler Erzurum'un Korkulu rüyası oldu.

 Göçten Sorumlu Komiseri mart ayında Türkiye ile yapılacak mülteci zirvesinde ilerleme sağlanamazsa durumun ‘felaket’ olduğunu söyledi. Avrupa Birliği’nin Göçten Sorumlu Komiseri Dimitris Avramopulos, “7 Mart’ta eğer bir uzlaşma olmazsa bir felakete sürükleneceğiz. 7 Mart her konuda kararın verildiği gün olacak” dedi.

VE İLK GÖÇMEN KORKUSU ERZURUM'DA

Erzurum’da yakalanan 15 Afgan göçmen sağlık kontrollerinin yapılması üzerine Erzurum Mareşal Çakmak Hastanesi’ne getirildi. 

İran üzerinden giriş yaptıkları belirlenen göçmenlere corona virüsü testi yapıldı. Yapılan test sonuçlarında corono virüsüne rastlanmadı. 

Yetkililer, sosyal medya üzerinden konu ile ilgili açıklamalara irtibat edilmemesi gerektiğini, herhangi bir olumsuz durumun olmadığını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum