1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Erzurum'daki tefecilik operasyonu: 4 tutuklama
Erzurum'daki tefecilik operasyonu: 4 tutuklama

Erzurum'daki tefecilik operasyonu: 4 tutuklama

Tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

A+A-

Erzurum Güncel-  Erzurum'da tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, tefecilik yaptığı değerlendirilen kişilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Şüpheliler N.K, S.A, B.A. ve S.A. mahkemece tutuklandı.

-  Olay

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, nisan ayında intihar eden O.Y'nin bıraktığı intihar mektubunda yer alan bilgiler ve gelen bazı ihbarlar üzerine soruşturma başlatmış ve  tefecilik yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda 4 şüpheli yakalanmıştı.

Ekipler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramalarda ise bir miktar para, bir av tüfeği, bu silaha ait mermiler ile çok sayıda tapu ve doküman ele geçirmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum