1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurumlu Nusret Gökçe evleniyor mu?
Erzurumlu Nusret Gökçe evleniyor mu?

Erzurumlu Nusret Gökçe evleniyor mu?

Dünyaca ünlü sosyete kasabı Erzurumlu Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Nusret'in bu paylaşımı akıllara ''Evleniyor mu?'' sorusunu getirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Saltbae hareketiyle dünyaca tanınan bir kasap ve işletmeci haline gelen Nusret Gökçe, sıklıkla sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımlarıyla gündeme geliyordu. Etleri kesmeyi bir şov haline getiren Nusret, bu sefer yaptığı bir fotoğraf paylaşımıyla gündem oldu ve kafaları karıştırdı.

Dünyanın gözde şehirlerinde restorant açan Nusret, takipçilerinin de yakın markajında olunca sosyal medya hesabı sayesinde de adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü kasap, sürekli et kesmeyi ya da servisi bir şov haline getirmesiyle gündem olurken bu sefer son yaptığı yüzük paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

Nusret, sosyal medya hesabı Instagram'da etin arasında sıkıştırılmış bir tektaş yüzük fotoğrafı paylaşarak "She said yes (evet dedi)" notunu paylaştı ve bir anda takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Nusret'in tektaşlı paylaşımı, takipçilerinin ''Evleniyor musun?'' sorularına neden oldu.

Birçok kişi tarafından kısa sürede beğenilen fotoğrafa evliliğe dair de birçok soru gelse de Nusret'ten henüz bir açıklama gelmedi. 

Nusret Gökçe evleniyor mu? Tektaşlı et paylaşımı tam Nusret'lik hareket - Sayfa 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.