1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurumlu üç isme, üç önemli görev!
Erzurumlu üç isme, üç önemli görev!

Erzurumlu üç isme, üç önemli görev!

Erzurum'un üç önemli ismine TBMM'de üç önemli görev verildi. Eski Sağlık Bakanı Akdağ, Eski İçişleri Bakanı Ala ve yine eski İçişleri Bakanı Altınok'a verilen yeni görevler Erzurum'da sevinçle karşılandı.

A+A-

Erzurum Güncel- TBMM'de yeni görevlendirilmeler yapıldı. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Erzurumlu üç isme üç önemli komisyon başkanlığı verildi.

TBMM Sağlık Komisyonu Başkanlığına eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanlığına ise eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Komisyonu Başkanlığına ise Erzurum Milletvekili Selami Altınok atandı.

TBMM Sağlık Komisyon Başkanlığı yapan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız görevini Erzurum Milletvekili eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’a, Erzurum Milletvekili Selami Altınok ise Bursa Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya devretti. Selami Altınok ise Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Komisyonu Başkanlığına atandı.

Akdağ, Ala ve Altınok’un yeni görevleri Erzurum’da sevinçle karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum