1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurumspor'dan anlamlı destek: Şimdi yardım zamanı
Erzurumspor'dan anlamlı destek: Şimdi yardım zamanı

Erzurumspor'dan anlamlı destek: Şimdi yardım zamanı

Erzurumspor, SMA hastası Yunus Emre Turan’a destek vererek anlamlı bir kampanyaya imza attı. Dadaşlar, tüm kamuoyunu minik yavruya desteğe davet etti.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Erzurumlular ile birlikte SMA Hastası Yunus Emre Turan için el ele verdi. Mavi-beyazlılar, SMA hastası minik Yunus Emre Turan’a destek vermek ve tüm kamuoyunun dikkatini çekmek için minik yavruşa destek pankartı ile sahaya çıktı.

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Bildiğiniz üzere dün oynadığımız Sakaryaspor karşılaşmasına ‘’Erzurumlu minik yavrumuz SMA hastası Yunus Emre Turan’ın pankartıyla çıktık.’’  Gerek yerel basında gerek ulusal basında yapacağımız haberler, bu minik Dadaşımıza verebileceğimiz maddi ve manevi destekler çok önemli. Bu yorgun ailemize kocaman bir çığlık, Yunus Emre’ye umut olalım.  Şimdiden minik Yunus Emre kardeşimize vereceğiniz destekten, göstereceğiniz hassasiyetten ötürü hepinize teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Erzurumspor Futbol Kulübü, Aile iletişim numarası; Ekrem Turan  +90 (538) 628 29 01 ( Babası ) olarak kamuoyu ile paylaştı.

Bu arada Mavi-beyazlılar, Turan ailesini Pazartesi günkü Erzurumspor-Sakaryaspor maçında tribünlerde konuk etti.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.