1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Esnaf, caddenin açılmasını istiyor
Esnaf, caddenin açılmasını istiyor

Esnaf, caddenin açılmasını istiyor

ERZURUM'un merkez Yakutiye ilçesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü ve Polisevi'nin bulunduğu İsmetpaşa Caddesi girişinin 'Güvenlik' gerekçesiyle TOMA ile kesilip araç trafiğine kapatılması cadde esnafını perişan etti.

A+A-

Erzurum Güncel- 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminden sonra, bombalı araç saldırıları ihtimali üzerine, polis binalarının bulunduğu caddelerde güvenlik önlemleri artırıldı. Bu kapsamda Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu İsmetpaşa Caddesi'ne taşıtla giriş yasağı getirildi. Cumhuriyet Caddesi'nden Polisevi ve İl Emniyet Müdürlüğüne dönülen kesim, bariyerlerle kesildi ve polis Emniyet dışındaki taşıtların girişine izin verilmiyor. İsmetpaşa Caddesi'nin yukarısı da TOMA ile kesildi, böylece iki taraflı olarak araç giriş- çıkışı engellendi. 

Alınan önlemler nedeniyle perişan olduklarını ve iflasın eşiğine geldiklerini söyleyen esnaf Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapılan halk günü toplantılarına katılıp sorunlarını dile getirdi. Bugün kadar bir çözüme ulaşamayan esnaf yaptığı açıklamada, "İş yerlerimizi bulunduğu cadde yaklaşık 8 aydır kapalı. Güvenlik gerekçesi ile kapatılmasını anlayışla karşılıyoruz. Ama yolun kapalı olması sadece bizim değil, ikamet eden vatandaşların yaşam koşullarını zorlaştırmaktadır. Cadde trafik sorunu nedeniyle cazibesini kaybediyor. İsteğimiz diğer şehirlerde olduğu gibi güvenlik bariyerleri konulmasıdır" dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.