1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Portakal: Erdoğan'ın bu sözlerinin altına imza atarım ama...
Fatih Portakal: Erdoğan'ın bu sözlerinin altına imza atarım ama...

Fatih Portakal: Erdoğan'ın bu sözlerinin altına imza atarım ama...

Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışan gazeteciler günü mesajını canlı yayında okuduğu görüntüler sosyal medyada olay oldu. Portakal Erdoğan'ı eleştirdi

A+A-

Erzurum Güncel- Fox Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal, önceki akşam canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili eleştirilerde bulundu.

Fatih Portakal, "Yönetenleri dinlediğimizde onlar gibi düşünmemizi istiyorlar. Bu ekranlarda itiraz ettiğim noktalardan biri de, insanları tek bir tipin içine koyma çabası. Sen benim gibi düşüneceksin, düşünmezsen seni ben FETÖ'cü, PKK'lı, vatan hani ilan edebilirim. Benim gibi düşüneceksin anlayışı var." dedi.

Bu anlayışın yanlış olduğunu ifade eden Fatih Portakal, Erdoğan'ın yayınladığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajını göstererek "Olması gereken aslında bu. Gerçekleştirirlerse altına imzamı atarım" dedi.

Cumhurbaşkanın gazeteciler günü mesajını okuyan Fatih Portakal, Erdoğan'a eleştirisini şu sözlerle sürdürdü.

"Sayın Cumhurbaşkanı, ya bu mesajdaki gibi davranınız ya da insanları tek tipin içerisine sokmayın. Sizin gibi düşünmek zorunda değiliz. Sizin inandığınız şeylere de inanmak zorunda değiliz. Sizin gösterdiğiniz yoldan gitmek zorunda da değiliz. Herkesin kafası çalışıyor. Herkes aklı ve vicdanıyla kendi yolunu seçiyor. Siz ülkeyi yönetin, insanları yönetmeyin" sözleriyle sürdürdü.

Fatih Portakal MHP'yi kızdırdı

Fatih Portakal'ı ölümle tehdit eden kişi serbest bırakıldı

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a eleştiri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum