1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlik Merkezleri Spor Liginde buluştu
Gençlik Merkezleri Spor Liginde buluştu

Gençlik Merkezleri Spor Liginde buluştu

Gençlik Merkezleri arası Spor Ligi Bölge Şampiyonası başladı . Şampiyonanın açılış töreninde konuşan GSİM Müdürü Levent Çakmur, "Buradan bir şampiyon çıkacak ama size göre hepiniz birer şampiyonsunuz" dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri arası Spor Ligi Bölge Şampiyonası Erzurum’da başladı.

Futbol, masa tenisi ve 3×3 Basketbol müsabakalarına 12 ilin Gençlik Merkezlerinin İl şampiyonları katılıyor. Turnuvada Gençlik merkezlerine  üye gençler bölge Şampiyonasında yarışıyor.

Turnuvanın açılış seremonisi Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, bir konuşma yaptı.

Sporun dostluk ve kardeşlik ruhu kapsamında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Spor Ligi Bölge Şampiyonasına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çakmur, "12 ilden gelen takımları 5 gün boyunca şehrimizde konuk edeceğiz. Gençler, hem Spor yapma şansı yakalarken, hem de şehrimizi gezip görme ve tanıma şansı bulacaklar. Kadim şehir Erzurum, hem tarihi hem kültürel hem de kış sporları bakımından ülkemizin en önde gelen merkezlerinden biri. Sizi Dadaşlar diyarında ağırlamaktan  mutluluk duyuyoruz. Belki buradan birer şampiyon çıkacak ama hepiniz gönlümüzde şampiyonsunuz. Şimdiden tüm takımlara fair- play ruhu içinde başarılar diliyorum." dedi.

Bu arada açılış seremonisine Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen ile Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz ile Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok ile Erzurum Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Aras ile diğer Gençlik Merkezi müdürleri de katıldı.

Açılış seremonisinin ardından müsabakalara geçildi. Masa tenisi, futbol ve basketbolda heyecan başladı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.