1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Gökçek’in koltuğu yeni sahibini bekliyor!
Gökçek’in koltuğu yeni sahibini bekliyor!

Gökçek’in koltuğu yeni sahibini bekliyor!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine 28 Ekim günü görevinden istifa eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in koltuğu için bugün seçim yapılacak. İşte olası adaylar ve seçim süreci...

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan’ın istifasını istediği 6 isimden birisi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 28 Ekim günü yaptığı basın toplantısında “Cumhurbaşkanı tarafından istifam istendi. Cumhurbaşkanı’nın emrine uyarak belediye başkanlığı görevini bırakıyorum.” diyerek 23 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmişti.

 

undefined

KOLTUĞU İÇİN ADAYLAR

Önceki günde AKP’de “Melih Gökçek’in yerine kim gelsin?” yoklaması yapılmış ve sandıktan sırasıyla Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk çıkmıştı. Bu üç isimden birisinin AKP tarafından aday olarak gösterilmesi bekleniyor.

SEÇİM BUGÜN

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi de bugün saat 14.00’da Gökçek’ten boşalan başkanlık görevine yeni ismi seçmek için olağanüstü toplanacak. Yapılacak seçimde AKP’nin göstereceği adayın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevine seçilmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERMelih Gökçek'in yerine gelmesi beklenen başkan 'bıyık' bıraktı...Melih Gökçek'in yerine gelmesi beklenen başkan 'bıyık' bıraktı...İLGİLİ HABERMustafa Tuna kimdir? Mustafa Tuna kaç yaşında ve nereli?Mustafa Tuna kimdir? Mustafa Tuna kaç yaşında ve nereli?İLGİLİ HABERLokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk nereli ve kaç yaşında?Lokman Ertürk kimdir? Lokman Ertürk nereli ve kaç yaşında?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.