1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gündeş'in Reza Zarrab açıklaması yeniden gündeme geldi
Gündeş'in Reza Zarrab açıklaması yeniden gündeme geldi

Gündeş'in Reza Zarrab açıklaması yeniden gündeme geldi

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab açıklaması yeniden gündeme geldi

A+A-

Erzurum Güncel- ABD’de İran’a yönelik ambargonun delinmesi iddiasıyla görülen davada İran ve Türk vatandaşı Reza Zarrab'ın itirafları gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. Zarrab'ın “Zafer Çağlayan'a 45-50 milyon euro rüşvet verdiğimi düşünüyorum” sözleri sosyal medyayı salladı. Öte yandan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in "Eşim bana Mars’ı alacak" sözleri ise yeniden gündeme geldi.

Eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada suçunu kabul eden ve savcılıkla işbirliğine giden Reza Zarrab jüri karşısına çıktı. Zarrab, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a 45-50 milyon euro ve 7 milyon dolar rüşvet verdiğini söyledi. Savcının "Halkbank'tan ne kadar para çektin?" sorusuna "Birkaç milyar" cevabını veren Zarrab, hangi para birimi olduğuna ilişkin soruyu ise, "Euro" şeklinde yanıtladı. Zarrab'ın bu sözleri sosyal medyayı sallarken, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in 2012 yılındaki sözleri ise yeniden gündeme geldi.

'EŞİMİN BİR SONRAKİ HEDİYESİNİ MERAK EDENLER İÇİN ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM: MARS'

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın kendisine aldığı servet değerindeki hediyelerin haber olmasından sıkıldı. Ünlü şarkıcı, yüzbinlerce euro’luk otomobille başlayıp milyonlarca dolarlık yalıya kadar varan hediye haberlerine esprili bir üslupla şu yanıtı vermişti: “Eşim işadamı, ben de yıllardır çalışan bir kadınım. Ailemiz, çocuğumuz için yatırım yapamaz mıyız? Birbirimize hediyeler alamaz mıyız? Biz bunların sürekli haber yapılmasından sıkıldık. Eşimin bir sonraki hediyesini merak edenler için şimdiden söyleyeyim; planını yaptık, eşim bana Mars’ı satın alacak!”

 Reza Zarrab: Zafer Çağlayan'a 45-50 milyon euro arasında rüşvet ödedim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.