1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkaya tekmeleriyle Yaman geliyor
Başkaya tekmeleriyle Yaman geliyor

Başkaya tekmeleriyle Yaman geliyor

Gelişim Spor Kulübü Merkezinde taekwondo yapan Muhammed Hazar Başkaya ve Ali Hanzala Başkaya yetenekleriyle aynı zamanda taekowonda antrenörü olan İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu’ndan tam not alıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gelişim Spor Kulübü Merkezinde taekwondo yapan Muhammed Hazar Başkaya(7) ve Ali Hanzala Başkaya(5) yetenekleriyle aynı zamanda taekowonda antrenörü olan İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu’ndan tam not alıyor. İki kardeş sporcu ile yakından ilgilenen Yamanoğlu, Türk taekwondosu için iki kardeş sporcunun geleceğinden oldukça umutlu. 1 yıldır aralıksız olarak Gelişim Spor Kulübü ve Fitness Merkezinde taekwondo eğitimi alan iki kardeş gelecek vaat ediyor.

Yamanoğlu övgü yağdırdı

Erzurum Gelişim Spor Taekwondo Antrenörü ve İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu,  7 yaşındaki Muhammed Hazar Başkaya ve 5 yaşındaki Ali Hanzala Başkaya’nın disiplinli ve özverili bir şekilde taekwondo eğitimi aldıklarını belirterek, “İki kardeş sporcu da bir yıldır aralıksız antrenmanlarımıza geliyorlar. Oldukça yetenekliler, bunu geçtiğimiz günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlediğimiz özel gösteri müsabakalarında gösterdiler. Erzurum ve Türk taekwondosu için iki kardeş sporcunun gelecekte önemli bir kazanç olacaklarını rahatlıkla söyleyebilirim. Hanzala henüz okula gitmiyor ama Muhammed Hazar hem taekwondo da hem de okulda çok başarılı bir öğrenci. Kişilikleri de on numara. İki sporcumda büyük gelecek vaat ediyorlar” diye konuştu.

İki kardeş sporcunun babası Ramis Başkaya da, çocuklarının spor yapmasını desteklediğini ve başarılı olmaları için elinden ne geliyorsa o fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu söyledi. Başkaya, “Murat hocamıza ve Gelişim Spor ailesine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gelişmeye devam ediyoruz

Gelişim Spor Kulübü olarak gelişmeye ve Türk sporuna hizmet vermeye devam ettiklerini de belirten Taekwondo İl Temsilcisi Murat Yamanoğlu, “Yetenekli çocukları bulmak ve onlara hizmet vermek için gelişmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Ne kadar çok sayıda çocuğu spora kazandırırsak, onların obezite olmalarının önüne geçersek bununla mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.