1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filenin Sultanları'ndan harakiri
Filenin Sultanları'ndan harakiri

Filenin Sultanları'ndan harakiri

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, VNL'in ilk maçında Japonya'ya 3-2 yenildi. 2-0'dan muhteşem dönen Millilerimiz, karar setini 15-11 kaybetti.

A+A-

Gazete Güncel- A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) ilk maçında Japonya'ya 3-2 kaybetti. Kaptan Eda Erdem ve Zehra Güneş gibi yıldızlarımızın sakatlık sebebiyle oynayamadığı maça hızlı başlayan Japonya, ilk iki seti kazanan taraf oldu. 2-0'da muhteşem bir geri dönüşe imza atan Filenin Sultanları'nın çabası yeterli olmadı. 2-0'dan 2-2'ye gelen karşılaşma, karar setine taşındı.

BU HÜCUMLA ZORLANIRIZ

Karar setinde 15-11 galip gelen Japonya, 2 saat 19 dakika süren karşılaşmanın sonunda Millilerimizi mağlup etti. Maç sonunda Milli Takım Teknik Direktörü Daniele Santarelli, "Japonya hazırlanmaya 1 ay önce başladı ancak biz kısa süredir birlikte çalışıyoruz. Buna rağmen oyuncularımın reaksiyonundan çok memnunum. 3-0 da bitebilirdi ama maçı 2-2'ye getirdiler. İstediğimiz gibi başlayamadık. Eğer böyle hücum edersek işimiz zor ama uzun bir yaz süreci bizi bekliyor" diye konuştu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.