1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Ferdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı!
Ve Ferdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı!

Ve Ferdi Kadıoğlu transferi resmen açıklandı!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen ve performansıyla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu'nun geleceği netlik kazandı. Sarı-lacivertlilerde taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncunun Türkiye kariyeri son bulmak üzere. Ferdi Kadıoğlu, yaz transfer döneminde takımdan ayrılma kararı aldı.

FERDİ KADIOĞLU'NU BABASI DUYURDU

Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu, bu kez taraftarları üzecek bir karar aldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Ferdi Kadıoğlu'nun babası Feyzullah Kadıoğlu, Arsenal ile görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaşmaya vardıklarını resmen açıkladı. Bir başka İngiliz medyasında da Topçuların, Ferdi için Fenerbahçe'ye 26 milyon pound civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

CENK TOSUN'UN REKORUNU KIRACAK

Süper Lig'de en pahalı Türk oyuncu satış rekoru milli golcü Cenk Tosun'a aitti. Şu an olduğu gibi o dönemde Beşiktaş'ta forma giyen Cenk, 2017-18 sezonunun devre arasında 22.5 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olmuştu. Ferdi Kadıoğlu iddia edilen rakama transfer olursa bu rekorun yeni sahibi olacak. 26 milyon pound şu an yaklaşık olarak 30.5 milyon euro civarında gösteriliyor.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 196 maça çıktı. 25 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 17 gol ve 22 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.