1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Toprak Aras, bir ilke imza attı
Toprak Aras, bir ilke imza attı

Toprak Aras, bir ilke imza attı

Erzurum Gençlik Spor Kulübü sporcusu Toprak Aras, 27 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilen Milli Takım seçmelerinde ilk 2'ye girerek Dart Milli Takımına girmeye hak kazandı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nde "Dart" Branşında Milli Takım Sevinci yaşanıyor. Gençlik Spor Kulübü sporcusu Toprak Aras, 27 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilen Milli Takım seçmelerinde ilk 2'ye girerek Dart Milli Takımına girmeye hak kazandı.

Dadaşlar diyarı Erzurum’dan Dart branşında bir sporcunun milli takıma seçilmesi sporseverleri oldukça mutlu etti. Antrenör Özkan Çağlar da, sporcusunun milli takıma seçilmesinin gururunu yaşıyor.

Milli Takıma seçilen Aras’ın antrenörü Özkan Çağlar ile Bocce ve Dart İl Temsilcisi Vildan Danışık Koç yaptıkları açıklamada, “Sporcumuz Toprak Aras ile  gurur duyuyoruz. Azmli ve özverili çalışması ona başarıyı getirdi. İnanıyoruz ki, Toprak Milli takımda kalıcı olacak ve ülkemiz adına önemli başarılara imza atacak” diye konuştular.

Toprak Aras’ın Avrupada da güzel başarılar elde edeceğine inandıklarını belirten Dart Antrenörü Özkan Çağlar ile Bocce ve Dart İl Temsilcisi Vildan Danışık Koç, “Bize destek veren İl Müdürümüz Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi, Gençlik Spor Kulübü Başkanımız Hikmet Palandöken ile bize güvenip inanan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.