1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Yusuf Demir, Türkiye'ye dönüyor!
Ve Yusuf Demir, Türkiye'ye dönüyor!

Ve Yusuf Demir, Türkiye'ye dönüyor!

Yusuf Demir için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a dönecek olan genç oyuncu Yusuf Demir'e Süper Lig'den talip çıktı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sezon başında Galatasaray'dan Basel'e kiralık olarak gönderilen Yusuf Demir için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon sonu sarı-kırmızılılara geri dönmesi beklenen Yusuf Demir için Süper Lig'in yeni ekibi harekete geçti.

YUSUF DEMİR, GERİ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla süre alamayan ve yaz aylarında Basel'e kiralık olarak gönderilen Yusuf Demir, İsviçre'de de aradığını bulamadı. Beklentileri karşılayamayan genç oyuncu için Basel'in herhangi bir hamlede bulunmayacağı ve sezon sonu Türkiye'ye geri döneceği öğrenildi.

SÜPER LİG EKİBİ KOLLARI SIVADI

Sezon sonu Galatasaray'a geri dönecek olan ve kadroda düşünülmeyen Yusuf Demir'e Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, talip oldu. İddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren eflatun-sarılılar, 20 yaşındaki oyuncunun transferini sezon sonu bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Demir, bu sezon Basel formasıyla şu ana kadar 13 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 727 dakika sahada kalan 20 yaşındaki genç oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.