1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum amatör futbolunda nefesler tutuldu
Erzurum amatör futbolunda nefesler tutuldu

Erzurum amatör futbolunda nefesler tutuldu

Palandöken Belediyespor ile 1. Amatör Lig şampiyonu Tortumspor, yarın saat 14:30’da Kazım Karabekir Stadı’nda BAL Play-Out Baraj maçında karşı karşıya gelecek.

A+A-

Gazete Güncel- Palandöken Belediyespor ile Serkandaş Sigorta 1. Amatör Lig 2023-2024 şampiyonu Tortumspor, yarın saat 14:30’da Kazım Karabekir Stadı’nda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-Out Baraj Maçında karşı karşıya gelecek. Maçı kazanan takım Erzurum’u 2024-2025 sezonunda BAL’da temsil edecek.

Tortumspor’u sakatlar düşündürüyor

Sıkışık maç takviminde Tortumspor dört sakat oyuncu verdi. Serkandaş Sigorta 1. Amatör Lig Play-Off müsabakalarında peş peşe maçlar oynayan Tortumspor’da defans oyuncuları Burak, Ozan ve Talhan’ın yanı sıra sağaçık Recep Coşkun sakatlandı. Dört futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu ve yarınki BAL Play-Out maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi. Özellikle stoper mevkiinde oynayan üç oyuncunun sakatlanması Teknik heyeti değişik alternatiflere yönlendirdi. Takım kaptanı Murathan Şimşek’in ise iğne ile oynayarak takımını yalnız bırakmak istemediği öğrenildi.

Palandöken’de golcü Mehmet Gündüz kadro dışı

Palandöken Belediyespor’da golcü futbolcu ve takım kaptanlarından Mehmet Gündüz, teknik heyetin raporları doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Tecrübeli forvet yarınki kritik 90 dakikada takımdaki yerini alamayacak. Mavi-beyazlı takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Palandöken: Bir aydır bu maçı bekliyoruz

Palandöken Belediyespor Teknik Patronu İsa Atik Palandöken, “BAL’da iddiamız kaybolunca, Bir aydır bu maçı bekliyoruz. Yarın ki, maça hazırız. Takımda moral motivasyon yüksek. Oyuncuların yarın ki, müsabakaya odaklandı. Mücadeleden galip ayrılarak BAL’a devam etmek istiyoruz. Futbol bu biz oyuncularımıza söyleyecek her şeyi söyledik. Artık sahada son sözü söyleyecek onlar” dedi.

Beyşer: Hakan eden kazansın

Tortumspor Teknik Patronu Metin Beyşer ise yaptığı açıklamada, “Tortum olarak tarihte ilk kez böyle bir fırsat yakaladık. Yarın kazanıp tarihimizde ilk kez Bölgesel Amatör Ligde oynamak istiyoruz. Hak eden kazansın. Kazanan takım Erzurum’u en iyi şekilde BAL’da temsil etsin. Şu an tek sıkıntımız dört oyuncumuzun saka olması, ama sahaya 11 kişi ile çıkacağız. Ayağımıza kadar gelen BAL fırsatını değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Tortum taraftarına güveniyor

Sezon başından beri Tortumlular, takımlarını yalnız bırakmadı. Yarınki mücadelede de Tortumspor taraftarları tribünleri doldurarak takımına destek verecek. İlçeden de çok sayıda taraftarın Kazım Karabekir Stadı’na gelerek takımını destekleyecekleri bildirildi.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.