1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yakutiye Kartalları tura uçtu
Yakutiye Kartalları tura uçtu

Yakutiye Kartalları tura uçtu

Trabzon’da yapılan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Turu’nda Kurtulay Öksüz’ün talebeleri tarih yazdı. Final maçında Yakutiye Belediyespor U-15 takımı Rize’yi 3-1 yenerek şampiyon oldu ve 2. tura çıktı.

A+A-

Gazete Güncel- Trabzon’da yapılan  U15 Yaş Türkiye şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Erzurum’u temsil eden Yakutiye Belediyespor tarih yazdı.  Grup şampiyonasında Artvin temsilcisini 3-1 İkinci müsabakada Bayburt’u 1-0 mağlup eden Yakutiye Kartalları, final müsabakasında Rize ile karşılaştı.

Her iki takıda normal sürede gol bulamayınca maç   0-0 ile beraberlikle sonuçlandı. Seri penaltı atışları sonucunda Ömer ,Ahmet ve Hakan'ın attığı gollerle rakibine karşı 3-2 üstünlük sağlayan Dadaşların temsilcisi grubu birinci bitirerek ikinci tura çıkmaya hak kazandı.

Erzurum Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Yakutiye  Belediyespor’u tebrik etti. Karakoca, “Kulüp başkanından, yönetimine, Teknik ekipten, sporculara, masöründen, malzemecisine kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Türkiye şampiyonası ikinci turunda başarılar diliyorum” dedi. Teknik Patron Kurtulay Öksüz, yardımcıları Sadrettin Deniz, Yasin Yıdırım ve Ayhan Aktepe ile Futbol Şube Sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu, futbolcularla grup şampiyonluğu coşkusunu kutladı.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.