1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Regions Cup heyecanı başlıyor
Regions Cup heyecanı başlıyor

Regions Cup heyecanı başlıyor

UEFA Regions Cup Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Turnuvasına bu yılda Erzurum ev sahipliği yapıyor. Bugün start alacak olan maçlar öncesinde ASKF Başkanı Selahattin Codur, Erzurum Karmasını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu,

A+A-

Gazete Güncel- 2023-2024 UEFA Regions Cup Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği Turnuvası, Bugün Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanacak olan 6 karşılaşma ile başlıyor. Erzurum karması ise saat 16:00’da İstanbul karmasıyla karşı karşıya gelecek.

Bölge Karmaları Erzurum’a geldi

20-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan organizasyona, ev sahibi TFF Erzurum Karması’nın yanı sıra  Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Kayseri ve Van TFF bölge takımları katılacak. Bölge karmalarının teknik heyet ve futbolcuları Erzurum’a geldi.

Codur’dan Erzurum karmasına tatlı moral

Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Selahattin Codur, dün akşam saatlerinde Erzurum Karmasının antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerini ileterek baklava ikram etti. Ziyarette TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin Codur, Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu, TFF Temsilcisi Fahreddin Selçuk'da hazır bulundu. Teknik Direktör Yunus Emre Öztürk’ten hazırlıklar hakkında bilgi alan ASKF Başkanı Codur, bölge karmasına başarılar dileyerek, şampiyonluk beklediğini söyledi.

Şampiyon Avrupa’ya gidecek

Turnuvada, Futbolcuların yaş uygunluğu, 01.09.1985 - 01.09.2005 arası doğumlular olmak üzere, yerel amatör liglerde ve BAL'da oynayan ve o bölgede en son aralıksız 2 yıl tescilli amatör futbolculardan oluşan takımlardan olacak. Müsabakalar 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında birinci olan 4 takım 24 Mayıs 2024 tarihinde yarı final müsabakaları, 26 Mayıs 2024 tarihinde ise final müsabakası oynayacaktır. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Nurullah PALA/Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.