1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mourinho kimi isterse alacağım
Mourinho kimi isterse alacağım

Mourinho kimi isterse alacağım

AZİZ YILDIRIM: “Geçen hafta Jose Mourinho ile yüz yüze 2 saat görüştüm. Büyük ihtimalle kazanırsam Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'nin başına getireceğim. Ne kadar oyuncu isterse de alacağız.”

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, 2018'de Ali Koç'a kaptırdığı başkanlık koltuğunu geri almak için başkan adayı olduğunu duyurdu. Yıldırım hocasını ve transfer politikasını şöyle açıkladı: "Antrenör konusunda, Fenerbahçe'nin bu saatten sonra 'bizim çocuğumuz' deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. F.Bahçe büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Hem Türkiye'de hem de yurt dışında olmalıdır. Türkiye'de muhakkak şampiyon olmalıdır. Yurt dışında başarılı olmalıdır. Avrupa'da en az final oynamalıdır.

MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Geçen hafta Jose Mourinho ile yüz yüze görüştüm. İki saat süren görüşme sonunda kendisine şunu söyledim; 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var. Üç tane başkan adayı olacak, hangisi kazanırsa muhakkak Fenerbahçe'ye gel, ben istiyorum diye gelme' dedim. 'F.Bahçe'ye iyi bir takım kurarak, 2004'te Porto'da başlayan çıkışını Fenerbahçe'de başarabilirsin' dedim. O da bunları memnuniyetle karşıladı.

ARTIK ÇOÇUKLARI ÜZMEYELİM

Arkadaşlarımla onun menajeri arasında görüşmeler devam ediyor. Büyük ihtimalle kazanırsam Mourinho'yu F.Bahçe'nin başına getireceğim. Artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu ve mesut etmek için büyük operasyon yapmamız lazım. Bunun yanında onun isteği doğrultusunda ne kadar isterse oyuncu da alacağız. Zaten Konya-F.Bahçe maçını da canlı izlediğini anlattı. Kendisi de çalışıyor. Benim kazanmam önemli değil, diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim."

Kimseyle kavga yok

Aziz Yıldırım: "Kimseyle kavga etmeyeceğiz. Ama Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha büyük hale getirmeye çalışacağız. Bizim kavgamız, F.Bahçe'nin büyüklüğüdür. Fenerbahçe zaten büyüktür, küçük dokunuşlarla hem bizim hem de bu yönetimin hatalarını düzelterek camiayı birleştirerek, tribünleri, kongre üyelerini 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi bir araya getirerek, bu güç birliği ile F.Bahçe'nin şampiyon olmasını sağlayacağız."

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.