1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Semih Kılıçsoy'u resmen açıkladılar! Rekor bonservis
Semih Kılıçsoy'u resmen açıkladılar! Rekor bonservis

Semih Kılıçsoy'u resmen açıkladılar! Rekor bonservis

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Semih Kılıçsoy için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Siyah-beyazlılarda sezona damga vuran Semih Kılıçsoy takımdan ayrılıyor. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ta bu sezonun parlayan ismi olan Semih Kılıçsoy, transfer gündeminden bir türlü düşmüyor. Kartal'da bu sezon gol yükünü çeken oyuncuların başında gelen genç golcünün adı dev kulüplerle anılıyordu. Geleceği merak konusu olan genç Semih'in durumu netlik kazandı.

SEMİH KILIÇSOY REKOR BEDELLE İNGİLTERE'YE GİDİYOR

Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde bu sezonu oldukça kötü geçiren Beşiktaş'ta Türkiye Kupası finali dışında belki de taraftarın yüzünü güldüren tek gelişme olan Semih Kılıçsoy'un kazanımıydı. Siyah-beyazlı taraftarları bu konuda üzülecekleri bir gelişme yaşandı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig'in dev ekiplerinden Tottenham, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş ile söz kesti. Ada ekibinin, golcü oyuncu için 37 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği haberde açıklandı.

TARİHE GEÇECEK

Semih Kılıçsoy için çıkan haberin detaylarında, iki taraf arasında resmi sözleşmenin yaz transfer döneminin başlamasının hemen ardından imzalanacağı belirtildi. Eğer bu transferde bir pürüz çıkmaz ve iddia edilen rakamda gerçekleşirse Semih Kılıçsoy, Sacha Boey'ye ait olan Süper Lig'in en pahalı satış rekorunun yeni sahibi olacak.

SEZON RAKAMLARI

Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş formasıyla 33 maçta 1993 dakika sahada kaldı. 19 yaşındaki golcü oyuncu, bu mücadelelerde 11 gol ve 3 asist üreterek takımı için skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.