1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurumlu Çitos Efe'nin son hali
Erzurumlu Çitos Efe'nin son hali

Erzurumlu Çitos Efe'nin son hali

Erzurumlu Çitos Efe sempatik halleriyle tüm Türkiye'ye kendini sevdirdi. Efe Koçyiğit'in son hali görenleri şaşırttı.

A+A-

Gazete Güncel- Bir dönemin parlayan çocuk yıldızlarından olan Çitos Efe'nin son hali sosyal medyada gündem oldu. "Testo Taylan" lakaplı sosyal medya fenomeni, Efe'yi evinde ziyaret etti. Koçyiğit'in son halini görenler ise "Acilen zayıflamalı" yorumunu yaptı.

 

"Çocuktan Al Haberi" yarışmasında birbirinden sevimli çocuklar kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar ile izleyiciyi kimi zaman şaşırtırken kimi zaman ise kahkahalara boğuyordu. O programın yıldız isimlerinden birisi de hiç kuşkusuz "Çitos Efe" lakaplı Efe Koçyiğit olmuştu. Sempatik halleri, şivesi ve yemeğe olan düşkünlüğü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Çitos Efe, büyüdü ve bambaşka biri oldu.

 

 

Erzurum şivesiyle konuşan ve sorulan sorulara verdiği cevaplarla ünlenen Efe'nin, dans ettiği anlarda büyük beğeni toplamıştı. O görüntülerin üzerinden uzun yıllar geçti. Sosyal medya fenomeni Testo Taylan, Efe'nin evine bir ziyaret gerçekleştirerek onu tekrar gündeme getirdi. Erzurumlu Çitos Efe'ye sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.

 

Testo Taylan'ın Çitos Efe'yi ziyaret ettiği video için tıklayın...

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.