1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden o iddialara yanıt: Tüm kitap evleri davet edildi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden o iddialara yanıt: Tüm kitap evleri davet edildi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden o iddialara yanıt: Tüm kitap evleri davet edildi

Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı’nın bu yıl 6’ncısı düzenlenecek. 2 yılın ardından açılacak olan fuarla ilgili bazı yayınevi ve yazarların çağırılmadığına dair iddialar var. Erzurum Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

A+A-

Gazete Güncel- Ulusal ve uluslararası birçok fuara ev sahipliği yapan, bölgenin önemli merkezlerinden sayılan Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi, 17 Mayıs'ta kapılarını kitap tutkunlarına açacak. İki yılın ardından açılacak olan fuara bazı yayınevi ve yazarların çağırılmadığı iddia ediliyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yayımladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi yaptığı açılamada, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir heyecan ve gururla bu sene altıncısını gerçekleştireceğimiz Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarının kapıları, 17 Mayıs Cuma günü kitap dostları ve ziyaretçilerimize açılacak. Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Fuar Merkezi ‘mizde gerçekleştirilecek olan kitap fuarımız, 26 Mayıs 2024 tarihine kadar kitapseverleri ağırlayacak.

Ülkemizin en seçkin fuar organizasyonuna birbirinden değerli yayınevleri ve yazarlar da katilim sağlayacak. Bugüne kadar 5 kez düzenlediğimiz kitap fuarlarında olduğu gibi Türkiye’nin en önemli kitap fuarlarından birisi haline gelen Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarımıza tüm yayınevleri ve yazarlar davet edilmiştir.

Kamuoyunda bazı yayınevi ve yazarların davet edilmediği şeklindeki haber ve paylaşımlara asla itibar edilmemesi gerektiğini hatırlatır, bu özel ve anlamlı etkinliğin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.