1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 16'lık Arda'ya Milli görev
16'lık Arda'ya Milli görev

16'lık Arda'ya Milli görev

Erzurumspor’un 16 yaşındaki genç yıldızı Ömer Arda Kara, U19 yaş Futsal Milli takımına çağrıldı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’un 16 yaşındaki genç yıldızı Ömer Arda Kara, Futsal U19 Yaş Milli takımına davet edildi. Reşit Karabacak Spor Lisesi Futsal Takımı ile başarından başarıya koşan, Erzurumspor U19 Takımı ile Bölgesel Lig şampiyonluğu yaşayan ve zaman zaman da Mavi-beyazlıların A Takımı ile antrenmanlara çıkan başarılı defans oyuncusu 16 yaşında olmasına rağmen, Futsal U19 yaş milli takımına seçilmesi Mavi-beyazlı camiada sevinçle karşılandı. Genç yeteneği sponsoru olan eski Aziziye Belediyesi Termal Spor Kulüp Başkanı ve genç iş insanı Abdullah Gülkar’ı da gururlandırdı. Gülakar, genç sporcuya başarı dileklerini iletti.

Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim

Bu sezon Teknik Patron Alpaslan Topçu yönetiminde U19 Bölgesel Gelişim Liginde şampiyon olarak Türkiye finallerine giden Erzurumspor’un genç yıldızı Ömer Arda Kara, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. TFF UEFA Antrenör Eğitimcisi Kemal Coşkun hocamız olmak üzere, Bölge Antrenörümüz Yunus Emre Öztürk ile Futsal U19 Milli takım Teknik Direktörü Murat Kaya’nın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım” dedi.

Dal’dan başarı dileği

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal da, Futsal Milli Takımına davet edilen Taha Ağdağ ve Burak Alemdar’dan sonra U19 yaş Futsal Milli takımına kendi kulüplerinden Ömer Arda Kara’nın davet edilmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, sporcusuna başarı dileklerini iletti.

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.