1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 'Şenol'a Aşkale 'Şenol'a
'Şenol'a Aşkale 'Şenol'a

'Şenol'a Aşkale 'Şenol'a

Aşkale Belediyespor Atletizm Takımı, kulüp yönetimi ve antrenör Elif Eyüp ile birlikte birincilik kupasıyla Belediye Başkanlığana seçilen Şenol Polat’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Gazete Güncel- Aşkale sporda Erzurum’un gururu olmaya devam ederken, hem atletizmde hem de voleybolda gelen başarılı haberler ilçe halkı ile Aşkale Belediyespor Yönetimi ve Belediye Başkanı Şenol Polat’ı da mutlu etti. Diyarbakır’dan Grup birincisi olarak dönüen Aşkaleli atletler başarıyı birlikte paylaşmak için soluğu Belediye Başkanı Şenol Polat’ın makamında aldı.

 

Polat’a ‘Hayırlı olsun’ dediler Polat da ödüllendirdi

 

 U16  Türkiye şampiyonası öncesi  Diyarbakır’da yapılan Grup seçmelerinde  Aşkale Belediye Spor kulübü Sporcusu ve SEM atleti  Ömer Aslan 800 metre de birinci, Mert Aslan  300 metrede 2’nci  oldu. Antrenör Elif Eyüp’ün iki talebesi de Türkiye finallerine kalmayı başardı.

 

Türkiye şampiyonasında Erzurum ve Aşkale’yi temsil edecek  sporcular, Antrenör Elif Eyüp, Kulüp Başkanı Sinan Boyacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ibrahim Karabıyık ve  Akif Karahan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Aşkale Belediye Başkanlığına seçilen Şenol Polat’i ziyeret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Atletler ve Aşkale Belediyespor Yönetimi başarılarını Başkan Polat ile paylaştılar.

 

Başarılı olan  sporcuları ve antrenör Elif Eyüp’ü ödüllendiren Aşkale Belediye Başkanı Şenol Polat,İzmir’de  yapılacak olan  Türkiye şampiyonası öncesinde başarı dileklerini iletti.

 

Boyacı: Erzurum-Aşkale ve Türk sporu için çalışıyoruz

 

Aşkale Belediyespor Kulüp Başkanı Sinan Boyacı, Antrenör Elif Eyüp ile son yıllarda başarı adına önemli bir ivme yakaladıklarını ve o ivmeyi tüm hızıyla devam ettirdiklerini belirterek, “Artık aletizm parkurlarında ve koşu pistlerinde Aşkalemizi en en iyi şekilde temsil ediyoruz. Sporcularımız da elde ettikleri derecelerle bizleri gururlandırıyorlar. Amacımız Erzurum-Aşkale ve Türk sporcu. Türkiye atletizm milli takımına sporcular göndermek için tüm gücümüzle çalışıp, gayret sarf ediyoruz. Belediye Başkanımız Şenol Polat ile hemşehrimiz olan Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’a destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kulüp Başkanı Boyacı, Ömer Aslan ve Mert Aslan’ın İzmir’de de kürsüye çıkacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

 

Nurullah PALA-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.