1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hem tecrübe kazandılar hem katkı sağladılar
Hem tecrübe kazandılar hem katkı sağladılar

Hem tecrübe kazandılar hem katkı sağladılar

Teknik Patron Hakan Kutlu’nun raporları doğrultusunda Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın Bayburt’a gönderdiği Haluk Hakan Baydan ile Elazığspor’a verdiği Güney Yılmaz ve Enes Yiğit kiralık oynadıkları takımlara katkı sağladı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor Alt Yapısında yetiştikten sonra Mavi-beyazlı kulüpte profesyonel olan Haluk Hakan Baydan, Güney Yılma ve Enes Yiğit kiralık olarak gittikleri takımlarda önemli süreler alarak tecrübe kazandılar.

Tecrübe kazanmaları amacıyla Teknik Patron Hakan Kutlu’nun raporuyla sezon başında Haluk Hakan Baydan, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’ın girişimleriyle Bayburt Özel İdarespor’a kiralanmıştı. Genç savunmacı özellikle ligin ilk devresinde Sarı-siyahlı kulüpte önemli dakikalar aldı.

Devre arası transfer döneminde Elazığ Spor’a giden Güney Yılmaz ile Enes Yiğit de oldukça başarılı maçlar çıkartarak Gakgoşlara katkı sağladı.

Haluk Hakan Baydan Bayburt’ta 13 maçta oynadı

Sezon başında TFF 3. Lig 3. Grup  takımlarından Bayburt Özel İdare Spor’a kiralık olarak gönderilen Haluk Hakan Baydan, sezonun ilk yarısında Sarı-siyahlı forma ile 14 maçın 13’ünde sahaya çıktı. Oyunda 882 dakika kalırken, mücadelesiyle alkış aldı. Bayburt temsilcisi geçtiğimiz hafta Fatsa’yı deplasmanda yenerek ligde kalmayı başarmıştı.

Güney ve Enes’li Gakgoş ligde kaldı

Ocak transfer döneminde 23 Elazığspor’a kiralanan Güney Yılmaz ikinci yarıda gitmiş olduğu Bordo-beyazlı kulüpte 11 maçta sahaya çıktı ve  831 dakika süre aldı. Güney Yılmaz, Elazığ formasıyla 2 kez gol sevinci yaşadı. 23 Elazığspor’a kiralanan bir diğer genç Dadaş Enes Yiğit de 5 maça çıktı ve  185 dakika süre aldı.

Erzurumspor’un kiralık gönderdiği 3 futbolcuda gittikleri takımlarına ellerinden gelen gayreti ve mücadeleyi gösterdi. Elazığ ve Bayburt zor şartlar altında da olsa ligde tutunmayı başardılar.

Nurullah PALA- Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.