1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oltulu Saldıray Berk, antrenörlerin yeni gözdesi
Oltulu Saldıray Berk, antrenörlerin yeni gözdesi

Oltulu Saldıray Berk, antrenörlerin yeni gözdesi

Oltu Trabzonspor Futbol Okulu’nun sol kanat oyuncusu Saldıray Berk Aykut, yeteneği ve çabukluğu ile kısa sürede göz doldurdu. Antrenör Batuhan Ali Eti, “Oyuncularımızın hepsi yetenekli. Saldıray Berk Aykut, bir gün büyük bir futbolcu olacak” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Oltulu Saldıray Berk Aykut, Futbol yeteneği teknik kapasitesi ile akranlarının ‘Bir tık’ önüne geçmeyi başardı. Sol kanat oynayan ve Oltu Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisi olan minik futbolcu, bir gün Fırtına’nın forması  ile futbol sahalarında esmek için çalışıyor. Yetenekleri ile dikkat çeken 12 yaşındaki futbolcu, oynadığı futbolla daha şimdiden antrenörlerinin gözdesi oldu. Mehmet Akif Ersoy Ortaokul birinci sınıf öğrencisi olan Oltulu Saldıray Berk Aykut, iki yıldır Trabzonspor Futbol Okulu’nda futbol eğitimi alıyor.

Arda Güler benzetmesi

Trabzonspor alt yapı teknik kurmaylarının da göz hapsinde olan  Saldıray Berk Aykut’u antrenmanlarda izleyen futbolseverler “Oltu’dan bir Arda Güler yetişiyor” diye yorumlar yapmaya başladı.

Oltu Trabzonspor Okulu Antrenörü Batuhan Ali Eti, “Bugüne kadar bizlere göstermiş olduğu yeteneği ve performansı ile gelecekte iyi bir futbolcu olacağının sinyalini veriyor. Bizler Saldıray Berk’in iyi bir futbolcu olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz, inşallah başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Yıldız’dan “Yıldız olacak” yorumu

Oltu Trabzonspor Futbol Okulu antrenörlerinden Turan Yıldız, “Diğer oyuncular  gibi Saldıray Berk’te bizim için çok değerli ve çok yetenekli bir öğrencimiz. Yetenekleri ve çabukluğu ile daha şimdiden bizleri büyülüyor. İnşallah gelişimi devam edecek. Hem Trabzonspor hem de Türk futbolcu bir yıldız oyuncu kazanacak. Saldıray Berk’in yeteneklerine çok güveniyoruz. Toplu antrenmanlarımızın dışında bireysel antrenmanlarla da kendisini geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.