1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 125. yıl şampiyon gitti şampiyon döndü
125. yıl şampiyon gitti şampiyon döndü

125. yıl şampiyon gitti şampiyon döndü

Erzurum şampiyonu olarak Iğdır’da yapılan Bölge Şampiyonasına katılan Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu şampiyon olarak Türkiye yarı finallerine yükseldi. Buğrahan Akıncı attığı gollerle şampiyonluğu perçinleyen isim oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu, şampiyon gittiği Iğdır’dan şampiyon döndü. Beden Eğitimi öğretmenleri Fatih Aydemir ve Mikail Korkmaz yönetimimdeki Dadaşların temsilcisi taraftarlarının göğsünü kabartacak bir sonuçla şehre döndü. Bölge şampiyonu olan Mavi-beyazlı takımda Buğrahan Akıncı da attığı gollerle turnuvaya damga vurdu.

Türkiye Yarı Finallerine gidecek

Iğdır’da yapılan Küçük Erkekler Futbol Bölge müsabakalarında toplam 12 takımın 3 grupta mücadele etti. Erzurum İl Şampiyonu olarak Iğdır’a giden Beden Eğitimi öğretmenleri  Fatih Aydemir ve Mikail Korkmaz yönetimimdeki Hilalkent 125.yıl Ortaokulu bölge şampiyonu olmayı başardı. Şampiyon unvanını koruyan Mavi-beyazlılar, Elazığ’da yapılacak olan Türkiye Yarı Final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Erzurum temsilcisi, Bölge müsabakalarında Van'ı 3-1  Artvin'i 2-0 mağlup etti. Yarı Finale kalan  diğer takımlar Rize ve Bingöl oldu.

Golün adı Buğrahan

Erzurumspor alt yapısında da top koşturan Buğrahan Akıncı, attığı gollerle Hilalkent 125. Yıl Ortaokulu’nun şampiyonluğuna katkı sağladı. Bölge şampiyonasında iki gol atan ve asist yapan yetenekli oyuncu Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih Aydemir ile Mikail Korkmaz’ın da en büyük kozu oldu. Erzurumspor alt yapısında stoper oynayan Buğrahan Akıncı, okul takımında ön libero ve forvet mevkilerinde önemli sorumluluklar üstlendi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.