1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da yağışlar sürecek
Erzurum'da yağışlar sürecek

Erzurum'da yağışlar sürecek

Erzurum’da uzun süredir devam eden sağanak yağışlar perşembe ve cuma günüde devam edecek. Meteoroloji'nin yatığı açılamaya göre, yüksek kesimlerde kar bekleniyor.

A+A-

Gazete Güncel- Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Erzurum’un da içinde bulunduğu bölge genelinde hava parçalı, çok bulutlu; aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yükseklerinin ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Bölgede hava sıcaklığı mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredecek. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 

Meteoroloji uyardı!

 

Van ve Hakkari'nin yüksek kesimlerinde bulunan kar örtüsünün üzerine gerçekleşen yağışlar ile Perşembe ve Cuma günleri beklenen yeni yağışlar sebebi ile önümüzdeki 2 günlük periyotta bölgede kar erimesi bekleniyor.

 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yaptığı uyarıda, "Kar erimesine bağlı olarak meydana gelebilecek olumsuzluklar ve heyelan tehlikesine karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir." ifadelerine yer verdi.

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.