1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!
Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!

Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!

Trendyol Süper Lig'de Antalyaspor'un başında bulunan Sergen Yalçın için yeni bir gelişme yaşandı. Akdeniz temsilcisinden sezon sonu ayrılacağını açıklayan Sergen Yalçın'a kötü bir haber geldi. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- 2024 yılının başında teknik direktörlüğe Antalyaspor ile yeniden dönen Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı ekip kariyerine oldukça başarılı bir giriş yapmayı başarmıştı. Taraftarların sevgilisi haline gelen ve oynattığı futbol ile tüm futbolseverler tarafından hakkında methiyeler düzülen başarılı çalıştırıcı sezon sonunda ayrılık kararı aldığını açıklamıştı. Beşiktaş'ın başına geçeceği konuşulan Yalçın'ın hayalleri adeta suya düştü.

SERGEN YALÇIN'A BEŞİKTAŞ'TAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından siyah-beyazlıların başına geçeceği konuşulan Sergen Yalçın için işler istediği gibi gitmedi. Antalyaspor'dan ayrılmasının nedeninin yeniden Beşiktaş'a geçmek için olduğu iddia edilen deneyimli çalıştırıcının moralini bozacak bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştüklerini ve önümüzdeki hafta bir görüşme daha gerçekleştireceklerini söyledi. Bu açıklamanın ardından Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlıların başına geçmesi oldukça düşük bir ihtimal olarak gözüküyor.

ANTALYASPOR RAKAMLARI

Sergen Yalçın, Antalyaspor'un başında tüm kulvarlarda 22 maça çıktı. 52 yaşındaki çalıştırıcı, bu mücadelelerde 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet alarak 1.23 puan ortalaması yakaladı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.