1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartal'a Haller müjdesi
Kartal'a Haller müjdesi

Kartal'a Haller müjdesi

Dortmund, ara transferde Beşiktaş'ın gündeminde olan Sebastian Haller'in ayrılığına izin verdi. Siyah-Beyazlılar, 10 milyon euro bedelle Alman ekibinde aldığı süreden memnun olmayan forveti kadrosuna katabilir.

A+A-

Gazete Güncel- Bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon için planlamalar yaparak taraftarlarına bambaşka bir takım izletmek istiyor. Bu doğrultuda yeni hoca ve oyuncu çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Dortmund'da aldığı süreden memnun olmadığı için ayrılmak isteyen Sebastian Haller'i gözüne kestirdi. Ara transfer döneminde de Fildişi Sahilli forvet ile ilgilenen Kara Kartal, o dönem mutlu sona ulaşamamıştı. Almanya'dan Bild Gazetesi'nin haberine göre; Dortmund, 29 yaşındaki golcü oyuncunun ayrılığına onay verdi.

FÜLLKRUG'UN GERİSİNE DÜŞTÜ

Haberde, Beşiktaş'ın oyuncuyla yakından ilgilendiği ve gelecek sezon için kadrosuna katmak istediği belirtildi. Öte yandan Haller'in, Dortmund'un forvet rotasyonunda Niclas Füllkrug'un gerisine düştüğü ve bu yüzden istediği süreyi de bulamadığı vurgulandı. Sebastian, bu sezon 18 karşılaşmada sadece 514 dakika forma giyerek 3 gol, 1 asist üretti. Siyah-Beyazlılar, 10 milyon euro ödemesi halinde transferi bitirebilir. Fakat yönetim, bu rakamı indirmek için Dortmund ile pazarlık masasına oturacak.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.