1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Başkent havalimanı Dadaş'a emanet: Bekir Özcan'a büyük görev
Başkent havalimanı Dadaş'a emanet: Bekir Özcan'a büyük görev

Başkent havalimanı Dadaş'a emanet: Bekir Özcan'a büyük görev

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nde çok sayıda atama yapıldı. Erzurum’un sevilen bürokratlarından Ebubekir Özcan ise görev yaptığı Konya Havalimanı Müdürlüğü görevinden Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü pozisyonuna getirildi.

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nde önemli değişiklikler yaşandı. DHMİ'nin çeşitli birimlerinde yapılan atamalarla birlikte havalimanı başmüdürü ve müdürlerinin yanı sıra bazı daire başkanlarının da değiştiği öğrenildi.

Ankara Esenboğa Havalimanı başmüdürü Hamza Demir, DHMİ Genel Müdürlük Destek Hizmetleri Başkanı olarak göreve getirilirken Demir'den boşalan Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü pozisyonuna ise Ebubekir Özcan atandı. Erzurum’un sevilen simalarından olan Özcan, 3 yıldır Konya Havalimanı Müdürlüğü görevini yürütmekteydi.

“Özveri ile çalışmaya devam edeceğim”

Yapılan atamaların ardından haberi sosyal medya hesabından duyuran Ebubekir Özcan, kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini ileterek, mesajında şu ifadelere yerdi: “Yaklaşık 3 yıldır onurla sürdürdüğüm Konya Havalimanı Müdürlüğü görevimden Ankara Esenboğa havalimanı Başmüdürlüğüne atanmış bulunmaktayım. Güzel dostluklar kurduğum, personelim ile ve diğer paydaşlarımla olan tüm ilişkilerimden dolayı Allah hepsinden razı olsun. Konya Havalimanı daha iyi hizmetler için yine en iyi ellere emanet edilecektir. Yeni görevimde de aynı özveri ile çalışmaya devam edeceğim. Ayrıca yeni görevim için güven ve desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkür ederim”

Şeyma TAHİR/ Pusula 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum