1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Como'nun ilk hedefi Icardi
Como'nun ilk hedefi Icardi

Como'nun ilk hedefi Icardi

21 yıl sonra Serie A'ya yükselen Como 1907 Kulübü, transerde ilk hedefini belirledi. İtalya ekibi, Mauro Icardi için harekete geçecek. Arjantinli golcünün de Como Gölü kıyısında yatırımları olduğu öğrenildi.

A+A-

Gazete Güncel- Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi, İtalyan ekiplerin radarında olmaya devam ediyor. Daha önce Inter forması altında oynadığı futbolla takdir kazanan Arjantinli forvet, ülkenin takımları tarafından izleniyor. Son olarak Serie B'de mücadele eden ve 21 yıl aranın ardından Serie A'ya yükselme başarısı gösteren Como 1907, Sarı-Kırmızılılar'ın yıldız oyuncusuna talip oldu.

İtalyan basınından La Provinca'da yer alan habere göre; Mauro, Como'nun listesinin başında yer alıyor. Haberde, 31 yaşındaki oyuncunun, Como Gölü yakınlarında yatırımları olduğu ve bu durumun transferde olumlu bir etki yaratacağı belirtildi. Como'nun listesindeki diğer isimler ise Leicester City'den Jamie Vardy ve bonservisi Inter'de olan Joaquin Correa. Correa, bu sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçiriyor. Icardi, bu sezon 45 mücadeleye çıkarak 30 gol ve 12 asistle oynadı.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.