1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Süper Lig devinden yılın transferi! Rey Manaj hayırlı uğurlu olsun
Süper Lig devinden yılın transferi! Rey Manaj hayırlı uğurlu olsun

Süper Lig devinden yılın transferi! Rey Manaj hayırlı uğurlu olsun

Rey Manaj için Süper Lig'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu sezon Sivasspor'daki başarılı performansıyla lige damga vuran yıldız golcü Rey Manaj için dev kulüp kolları sıvadı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Sivasspor'da bu sezona damga vuran Rey Manaj'ın talipleri her geçen gün artmaya devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız golcü Rey Manaj için harekete geçti.

REY MANAJ SEZONA DAMGA VURDU

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un sezon başında bonservissiz kadrosuna kattığı Rey Manaj, performansıyla büyük beğeni topladı. Sezona damga vuran Arnavutluklu yıldız, 18 golle gol krallığında 3. sırada yer aldı. Transferin gözdesi olan Manaj'ı hem Türkiye'den hem de yurtdışından takip eden kulüplerin olduğu biliniyordu.

SÜPER LİG DEVİ İŞİ BİTİRİYOR

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve gelecek sezon için kolları sıvayan Beşiktaş, Cenk Tosun ile vedalaşmayı planlıyor. Aboubakar'ın ise geleceğinin belirsizliğini koruduğu siyah-beyazlılar, bu bölgeye takviye yapmak için rotayı belirledi. Sivasspor'da forma giyen Rey Manaj'ı gündemine alan Beşiktaş, bu transferi yaz aylarında bitirmeyi hedefliyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Rey Manaj, bu sezon Sivasspor formasıyla şu ana kadar 34 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2432 dakika sahada kalan 27 yaşındaki golcü, 22 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.