1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziziye GM gençleri sahada buluşturdu
Aziziye GM gençleri sahada buluşturdu

Aziziye GM gençleri sahada buluşturdu

Erzurum GSİM Aziziye Gençlik Merkezi, ‘Gençlik Haftası’ münasebetiyle geleceğin futbolcu adaylarını sentetik sahada buluşturarak, futbol turnuvası organize etti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü Aziziye Gençlik Merkezi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gençleri futbol turnuvasında buluşturdu.

Aziziye Gençlik Merkezi'nde  ‘Gençlik Haftası Futbol Turnuvası’ yapıldı.

Yıl boyunca Aziziye Gençlik Merkezi’ne gelerek sürekli spor yapan ve  Antrenör Aydın Tanas nezaretinde futbol antrenmanlarına katılım sağlayan gençler arasında yapılan turnuvada takımlar kıyasıya yarıştı. Derece alan takımlara Gençlik Merkezi Müdürü Hazal Çelik kupa ve madalyalarını takdim etti.

150 genç maçlarda hünerlerini sergiledi

Aziziye ilçesinde yaklaşık 150 genç farklı yaş gruplarında futbol antrenmanlarına devam ediyor. Belirli seviyeye gelen çocukları Erzurum'un çeşitli amatör spor kulüplerinin altyapılarına yönlendiren Azize Gençlik Merkezi adeta bölgede futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. Turnuvaya katılan gençler, futbol yeteneklerini sergileyerek, izleyenlere güzel bir futbol ziyafeti çektiler.

Aziziye Gençlik Merkezi Gençlerin İlgi Odağı

Gençlik Liderleri Yaser Taşkesenlioğlu ve Ümran Öztürk ile 20 civarında ücretsiz kurs ve her hafta bir birinden özel gönüllülük faaliyetleri yürüten gençlik merkezi adeta gençlerle dolup taşıyor. Faaliyetleriyle Erzurum GSİM’nin gözde merkezlerinden biri olan Aziziye Gençlik Merkezi, kartlı geçişlerde de  GSİM’nin yüzünü güldürüyor.

Kartlı geçişte rekor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesisleri arasında kartlı geçiş sistemi verilerine göre  Yüzme Havuzundan sonra en yoğun tesis olan merkezde haftalık 1350 civarında gencin giriş çıkış yaptığı tesiste aylık 5 bin genç tesisten faydalanıyor.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.