1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kazanıp şampiyon olacağız
Kazanıp şampiyon olacağız

Kazanıp şampiyon olacağız

“İnşallah bu sene bir şampiyonluk daha... Bir galibiyetle bir şampiyonluğa daha imza atmak istiyoruz. İnşallah bunun sevincini de tekrar hep birlikte yaşayacağız. Geçen seneden beri ortaya koyduğumuz birliktelik Galatasaray için en önemlisi.”

A+A-

Gazete Güncel- Sarı-Kırmızılılar, UEFA Kupası zaferinin yıl dönümünü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı piknik etkinliği ile kutladı. 17 Mayıs 2000 tarihinde elde edilen bu başarıya, saha içerisinde ter dökerek katkıda bulunan Okan Buruk, 24 yıl sonra takımın teknik direktörü olarak açıklamalarda bulundu. Alkışlarla karşılanan başarılı çalıştırıcı, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisini kazanarak şampiyon olmak istediklerini belirtti ve "Öncelikle başkanlarım, başkanımız burada, eski yöneticilerimiz, arkadaşlarım burada. Büyük Galatasaray ailesi burada. İki kere demin gözlerim yaşardı.

BU BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ

Birincisi UEFA Kupası finalini seyrederken, bir de kendi maçımı ve geçen seneki şampiyonluğu izlerken. İnşallah bu sene bir şampiyonluk daha... Bir galibiyetle bir şampiyonluğa daha imza atmak istiyoruz. İnşallah bunun sevincini de tekrar hep birlikte yaşayacağız. Geçen seneden beri ortaya koyduğumuz birliktelik Galatasaray için en önemlisi. Başarıyı getiren yol bundan geçiyor. Herkese çok teşekkür etmek istiyorum. İnşallah uzun yıllar burada hep birlikte oluruz" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sezon başında takımın başına geçen Buruk, ilk senesinde şampiyonluk sevincini yaşamıştı.

G.SARAY'A '1' PUAN YETİYOR

Takımıyla birçok rekor kıran Okan Buruk, üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanmaya çok yakın. Yarın Rams Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar, bu maçtan beraberlikle ayrılsa dahi 2023-24 sezonunda şampiyonluğunu ilan edecek. Ezeli rakibinin 6 puan önünde yer alan Cim-Bom, bu karşılaşmayı da kazanarak taraftarlarına çifte zafer sevinci yaşatmak istiyor. Öte yandan Sarı-Kırmızılı taraftarların dev maç için koreografi hazırlığı yaptığı ve maç saatinde şık bir görsel şölene imza atılacağı iddia edildi.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.