1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Her taşın altından Kemal Öksüz çıkıyor
Her taşın altından Kemal Öksüz çıkıyor

Her taşın altından Kemal Öksüz çıkıyor

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli sivil ayaklarından olan, 15 Temmuz darbesinin imamı firari Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz her taşın altından çıkmaya devam ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Kemal Öksüz’ün Türkiye karşıtı çıkışları ile tanınan ABD’li üst düzey senatörlerle yakın ilişkisini ispatlayan fotoğraflar, yurt dışında Türkiye aleyhine kampanya yürüten FETÖ’nün ABD’deki tüm kurumlara sızdığını bir kez daha gözler önüne serdi.

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli sivil ayaklarından ve örgütün Hava Kuvvetleri İmamı olan firari Adil Öksüz'ün kardeşi olan Kemal Öksüz uzun süredir ABD'de yaşıyor örgütün önemli isimleri arasında yer alıyor.

 

Avrasya Amerikalılar Turkuaz Konseyi Başkanlığını yürüten Öksüz'ün, Virginia eyaletinin Arlington şehrinde 6 odalı ve piyasa değeri yaklaşık 1,7 milyon dolar olan müstakil bir evde yaşadığı biliniyor.

 

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

 

Türkiye'den bir grup avukatın, nisan ayında aralarında Kemal Öksüz'ün de olduğu 17 kişi hakkında FETÖ'yle iltisaklı oldukları veya yardım ettikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulunması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı.

 

HER TAŞIN ALTINDAN KEMAL ÖKSÜZ ÇIKIYOR

 

İşte firari FETÖ'cü Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz'ün ABD'li senatörlerle olan yakın ilişkisi ve Türkiye aleyhine yürüttüğü lobi faaliyetlerinin kanıtı...

 

(Kemal Öksüz- ABD'li Senatör Michael Noland) (Kemal Öksüz- ABD'li Senatör John Millner)




 

(Amerikalı Senatör Richard Durbin)




 

(FETÖ'nün TSK imamı Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz'ün ilgilendiği diplomatlar…)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.