1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Horasan'da iki çoban Aras Nehri'ne düştü
Horasan'da iki çoban Aras Nehri'ne düştü

Horasan'da iki çoban Aras Nehri'ne düştü

Erzurum’un Horasan ilçesinde iki çoban Aras Nehri’ne düştü. Biri kendi imkanlarıyla kurtulurken, diğerini arama çalışmaları sürüyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Edinilen bilgiye göre, Çukurlar mevkiinde hayvanları yoldan çevirmek isteyen iki kişi Aras Nehri’ne düştü. Çobanlardan Latif Yıldırım kendi çabalarıyla kurtulurken Recep Akın (28) akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

 

 

Olayın ardından AFAD ve itfaiye ekipleri kayıp şahsın bulunması için çalışma başlattı. Kurtarılan şahsın hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

 

 

AFAD ekipleri botlarla Aras Nehri'nde kaybolan şahsı arıyor

 

Erzurum’un Horasan ilçesinde düştüğü Aras Nehri'nde kaybolan Recep Akın, AFAD ekipleri tarafından botlarla aranıyor.

 

 

Horasan ilçesi Çukurlar mevkiinde iddiaya göre hayvanlarının yönünü çevirmek isteyen iki kişi Aras Nehri'ne düştü. Şahıslardan Latif Yıldırım kendi çabalarıyla nehir kenarında bulunan çalılara tutulup kurtulurken Recep Akın ise akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olayın ardından AFAD ve itfaiye ekipleri kayıp şahsın bulunması için çalışma başlattı. Olayı duyan ilçe halkı da nehir boyunda arama çalışmalarına destek olmak için büyük kalabalık oluşturdu. Suya kapılarak kaybolan Recep Akın'ın ailesi ise sinir krizleri geçirdi. Akın, nehirde AFAD ekipleri tarafından botlarla aranıyor.

 

Yorum Yaz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.