1. HABERLER

  2. EGE

  3. İşte çarpıcı sonuçlar!
İşte çarpıcı sonuçlar!

İşte çarpıcı sonuçlar!

Depremin ardından görünen tablo şu; devlet zamanında yetişti ama bir yerlerde eksiklik yapıldı. Halka göre sorun nerede? Ankette seçim olsa tercihler ne olur sorusu da var.

A+A-

Erzurum Güncel-

AND-AR'ın "Türkiye Siyasi Gündem Araştırması Kasım 2011" anketinde vatandaşlara Van depreminde devlet, Başbakan, Bakanlar, Van Valisi kurtarma ekipleri, STK'lar ve Van Belediyesi'nin performansını nasıl buldukları soruldu.

10-14 Kasım 2011 tarihleri arasında 21 ilde toplam 186 noktada, 3 bin 178 denek ile yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmada, halka; dış politika, Van depremi, terörle mücadele, Hükümet ile muhalefet partilerinin ilişkisi ile en beğendikleri siyasi liderler ve bu Pazar seçim olsa hangi partiye oy verecekleri soruldu.

Vatandaşlara göre depremde en başarılı kurum AKUT ve Medya, en başarısız görülenler ise yetkili bakanlar ile Van Belediyesi...

Araştırmanın seçimle ilgili bölümünde ise sonuçlar çarpıcı. AK Parti artık yüzde 50 kitlesini geride bırakarak ve hızla yükselişe geçmiş durumda. CHP'de ise kayıp büyük.

ARAŞTIRMANIN DETAYLARI İçİN TIKLAYIN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.