1. HABERLER

  2. EGE

  3. Kahraman şehitlerimizi uğurluyoruz
Kahraman şehitlerimizi uğurluyoruz

Kahraman şehitlerimizi uğurluyoruz

Hakkari'de gerçekleşen hain saldırıda şehit olan askerler son yolculuklarına uğurlanıyor...

A+A-

Erzurum Güncel-

Hakkari'nin çukurca ilçesindeki hain saldırıda şehit düşen askerlerin cenazeleri önce Van Jandarma Filo Komutanlığı'na getirildi. Burada hazır bekletilen ambulanslarla şehitlerden 17'sinin cenazesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 7'sinin cenazesi ise Van Asker Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Video için tıklayınız...

Askerlerin cenazeleri aileler tarafından hastanelerden alındı ve gelen askeri uçaklarla şehitler memleketlerine uğurlandı.

 Galeri için tıklayınız...

PKK’lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen askerler ve toprağa verilecekleri iller şöyle:

üsteğmen Murat Bek (Yozgat), Asteğmen Bilal özcan (İstanbul), Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer (Konya), Uzman çavuş Mustafa Aslan (çorum), Uzman çavuş Halil özdoğru (Sinop), Uzman çavuş Reşit Ercan (Elazığ), çavuş İdris çam (Kahramanmaraş), çavuş Birol Elmas (Adapazarı), Onbaşı Yavuz çoban (Aksaray), Er Süleyman Kalkan (Isparta), Er Mehmet çetin (Aydın), Er Koray özel (Adana), Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli), Er Eyüp çolakoğlu (İstanbul), Er Soner Ateşsaçan (Artvin), Er Mesut Cengiz (Hatay), Er Fikret özel (Samsun), Er Hüseyin Gürdal (Kocaeli), Er Fevzi Kazak (Gaziantep), Er Yunus Yılmaz (Ankara), Er Mehmet Ağgedik (Elazığ), Onbaşı Murat Kazanç (Erzurum), Er Ramazan Akın (Ağrı), Er Ahmet Tuncel (Bitlis)

PİYADE ER MEHMET AĞGEDİK

Hakkari'nin çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Piyade Er Mehmet Ağgedik'in (21) cenazesi, Elazığ'da toprağa verildi.

Elazığ Asker Hastanesi'ne konulan şehit Ağgedik'in cenazesi ambulansla buradan alınarak İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Muammer Erol, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, MHP Milletvekili Enver Erdem, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Erol, şehidin babası Bekir Ağgedik'e başsağlığı diledi.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi daha sonra top arabasına konuldu. Şehit Mehmet Ağgedik'in naaşı, kortej eşliğinde Hürriyet Caddesi güzergahından şehitliğe götürüldü. Ellerinde Türk bayraklarıyla cenazeye katılanlar sık sık terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Ağgedik'in cenazesi şehitlikte gözyaşları içesinde toprağa verildi.

Şehirde, teröre tepki nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerini Türk bayraklarıyla donattıkları görüldü.

Bu arada şehitlik yolunda kalabalık bir grup kortejden ayrılan ve yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Polisin izin vermediği grup ile başka grup arasında çıkan gerginliğe de güvenlik güçleri müdahale etti. Güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından olaylar sona erdi.

üSTEĞMEN MURAT BEK

üsteğmen Murat Bek, memleketi Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaşın katıldığı törende şehidin resmi nikahını yaptığı ve düğün hazırlığında olduğu eşi Saniye Bek ile annesi Elmas Bek ve kardeşlerinin metanetli duruşu ile dikkat çekti. Acılı baba Abdullah Bek, oğlunun cenazesi alana getirilirken asker selamı ile karşıladı. Binlerce vatandaş sloganlarla terörü lanetledi. Yozgat Valisi Necati Şentürk'ün elinden tutarak teselli ettiği baba Abdullah Bek de tören sonrası çevredeki vatandaşların "Sen başını dik tut, biz senin evladınız" şeklinde seslenişlerine, "Ben Yozgat'la, vatanımla, oğlumla gurur duyuyorum. Başım her zaman dik olacak" diye haykırdı. Şehit üsteğmen Söğütlüdere köyünde göz yaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehit üsteğmen Murat Bek'in 15 Temmuz 2012'de düğün tarihi aldığı, şehit haberinin geldiği gün ise Ankara'da düğün salonu sözleşmesinin yapılacağı bildirildi. Bek'in, eşinin okulu bittikten sonra düğün yapmayı planladıkları öğrenildi. Şehit üsteğmenin, ilkokulu 10 kilometre uzaklıktaki komşu köyde okuduğu ve yürüyerek gidip geldiği, yol boyunca da salyangoz topladığı belirtildi. Maddi durumları iyi olmayan ailenin, üsteğmenin topladığı salyangozları satarak geçimlerine katkı sağladığı belirtildi.

üsteğmen Bek, Yozgat'ın son üç ay içerisinde bölücü teröre verdiği 4. şehidi.

PİYADE UZMAN ONBAŞI REŞİT ERCAN

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Reşit Ercan, Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde toprağa verildi.

Şehit Ercan'ın cenazesi, ambulansla Elazığ Asker Hastanesi'nden Kovancılar ilçesindeki Merkez Meydan Camisi'ne getirildi. Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, ambulansa konularak Yarımca beldesindeki evinin önüne götürüldü. Şehit Ercan, daha sonra Yarımca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Elazığ Valisi Muammer Erol, AK Parti milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Faruk Septioğlu, Şuay Alpay, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan, Palu Kaymakamı Yasin özcan, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

PİYADE ONBAŞI HüSEYİN GüLDAL

Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katıldığı törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Cengiz Topel Havaalanı'ndan alınan şehit Güldal'ın cenazesi helikopterle Karamürsel'deki Karamürselbey Deniz Eğitim Merkezi Komutanlığına götürüldü. Burada Karamürsel Belediyesine ait cenaze aracına konulan şehidin naaşı, Yalakdere köyündeki baba evine getirildi.

Cenaze törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Vali Ercan Topaca, Yalova Valisi Esengül Civelek, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğankılıç, Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tümgeneral ömer Bayraklı, İl Emniyet Müdürü Yusuf çalkavur, AK Parti milletvekilleri Fikri Işık, Zeki Aygün, İlyas Şeker, Mehmet Okur, CHP milletvekilleri Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan şehidin ailesine başsağlığı diledi.

Helallik alınmasının ardından dualar okuyan Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, cenaze namazını kıldırdı. Şehit Güldal, daha sonra toprağa verildi.

PİYADE çAVUŞ BİROL ELMAS

Piyade çavuş Birol Elmas'ın (21) cenazesi, Sakarya'da toprağa verildi.

Kocaeli'deki Cengiz Topel Havaalanı'na uçakla getirilen şehit Elmas'ın cenazesi, cenaze aracına alınarak ailesinin yaşadığı Karakamış Mahallesi'ndeki evine getirildi. Anne Mübyen, ağabeyi Sefa, kardeşi Ferdi, kızkardeşi Merve ile teyzesi, şehidin cenaze aracındaki tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Cenaze daha sonra askerlerin omuzlarında namazın kılınacağı Karakamış Merkez Camisi önündeki alana getirildi.

Elmas'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, namazın ardından gözyaşları arasında Ozanlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, AK Parti Sakarya milletvekilleri Hasan Ali çelik, Ayhan Sefer üstün ve Şaban Dişli, CHP Sakarya Milletvekili Engin özkoç, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya 1. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan çınar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

PİYADE ONBAŞI MESUT CENGİZ

Piyade Onbaşı Mesut Cengiz'in cenazesi, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in de katıldığı törenle Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesinde toprağa verildi.

Askeri uçakla Antakya'ya, oradan da helikopterle Denizciler beldesindeki Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlasına getirilen Mesut Cengiz'in cenazesi, daha sonra Şirinyurt Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada yakınları ve komşularından helallik alınmasının ardından şehit Piyade Onbaşı Mesut Cengiz'in cenazesi çamlık Mezarlığı'na getirildi.

Cengiz'in cenazesinin mezarlığa götürülüşü sırasında vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine slogan attı. İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan Mesut Cengiz, burada toprağa verildi.

Tören sırasında şehidin babası Ahmet Cengiz'in, Adalet Bakanı Ergin'e tutunarak ayakta durduğu gözlendi.

Törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet öntürk, CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, MHP Milletvekili Şefik çirkin, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ile vatandaşlar katıldı.

PİYADE ONBAŞI İDRİS çAM

Piyade Onbaşı İdris çam'ın cenazesi, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Van'da düzenlenen törenin ardından uçakla Kahramanmaraş'a getirilen şehit İdris çam'ın (21) cenazesi önce merkeze bağlı Döngel beldesindeki baba evine getirildi. Şehidin cenazesinin getirilişi sırasında yakınları sinir krizleri geçirdi. Cenaze bir süre sonra namazın kılınacağı belde meydanına götürüldü.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher yaptığı konuşmada, ''Elbette burada toplanmamız istediğimiz bir durum değildi. Hepimizin ciğeri yanıyor, bağrı yanıyor. Ama asla hırsımızı, sağduyumuzu, heyecanımızı kaybetmemeliyiz. Bölücülerin bizleri birbirimize düşürmesine fırsat vermemeliyiz. Zaten sizlerin bu vakur duruşu milletimizin ne kadar büyük olduğunu ve bu ülkenin bölünmeyeceğini açık göstergesidir'' dedi. Daha sonra bir subay tarafından şehit İdris çam'ın öz geçmişi okundu.

Şehidin annesi ümmühan çam, omuzuna Türk bayrağını alarak ''Güle güle oğlum, yiğidim, aslanım, şehidim mekanın cennet olsun'' diye seslendi.

Baba Ali çam da, oğlunun arkasından gözyaşı döktü. Bu arada şehidin kardeşi Mehmet çam da ağabeyinin tabutu başında asker selamı vererek, kardeşini son yolculuğuna uğurladı.

TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam, Vali Şükrü Kocatepe, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı ve protokol üyeleri şehidin babası Ali çam'a başsağlığı diledi.

Müftü Gevher'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi askerlerin omuzunda bir süre taşındıktan sonra belde mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Cenazeye, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir ünal, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt Kaçar, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, CHP Milletvekili Durdu özbolat, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

PİYADE çAVUŞ YUNUS YILMAZ

Piyade çavuş Yunus Yılmaz, Pursaklar Şehitliği'nde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi, Kocatepe Cami'de düzenlenen törenin ardından Pursaklar Şehitliği'ne getirildi. Burada şehidin özgeçmişi okunduktan sonra cenazesi dualarla toprağa verildi.

Şehidin tabutuna sarılı Türk bayrağı, ailesine teslim edildi. Şehit için saygı duruşunda bulunuldu ve saygı atışı yapıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, çok sayıda bakan ve milletvekili Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı. Cenazeye ayrıca şehidin ailesi ve yakınları ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk çetin, çubuk Belediye Başkanı Lokman özden, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PİYADE ER AHMET TUNCEL

Piyade er Ahmet Tuncel (21), Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı çığır köyünde toprağa verildi.

Şehit erin cenazesi, jandarmaya ait helikopterle önce Bitlis Jandarma Komutanlığına, daha sonra çığır köyü yakınında bulunan Kavakbaşı beldesine götürüldü.

Buradan ambulansla köye getirilen Tuncel'in cenazesi, gözyaşları arasında baba evine götürüldü. Evde bir süre bekletilen cenaze daha sonra köy meydanına getirildi.

Cenaze törenine katılmak üzere çığır köyüne gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, burada yaptığı konuşmada, dün Türkiye'de 24 ocağa ateş düştüğünü, şehit Ahmet Tuncel'in de bunlardan biri olduğunu söyledi.

Bakan Eker, şehidi toprağa vermek üzere toplandıklarını belirterek, şöyle devam etti:

''Kendisine ve bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Türkiye'de Kürtler adına bunu yapanlar, Kürtler adına cinayet işlediğini düşünenler ne benden ne Ahmet'ten daha fazla Kürttürler. Bu saldırılarla, bu cinayetlerle, bu terörist faaliyetler ve eylemlerle, bu mayınlarla, bu bombalarla, bu pusularla hiçbir zaman, hiçbir şey elde edilemez. Bu, sadece eğer bir sorun varsa, bir sorunun olduğu düşünülüyorsa, sadece o sorunu büyütmeye yarar. Başka bir işe yaramaz. Biz bir yandan bu terör eylemlerini gerçekleştirenlerle her türlü mücadeleyi sürdürürken, gerekirse bu uğurda şehitler verirken, bir taraftan da Türkiye'deki meseleleri çözmeye devam edeceğiz. Onlara inat çözmeye devam edeceğiz.''

KOMANDO ER MEHMET çETİN

Jandarma Komando Er Mehmet çetin'in cenazesi, Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı Beyerli köyünde toprağa verildi.

Jandarma Ege Bölge Komutanlığına ait helikopterle İzmir'den Nazilli Şehir Stadı'na getirilen şehidin cenazesi, stadyumda askeri erkan tarafından karşılandı. Şehidin naaşı, daha sonra cenaze namazı için Nazilli Koca Camisi'ne getirildi.

Şehit er için ikindi namazının ardından, Aydın İl Müftüsü ömer Kocaoğul tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Törene şehidin babası Bekir çetin, annesi Şerif çetin, ablaları ve ağabeyi, Aydın Valisi Kerem Al, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Kılınç, Semiha öyüş, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, CHP Aydın milletvekilleri Bülent Tezcan ve Metin Lütfi Baydar, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin cenazesi, namazın ardından Atatürk Caddesi, Belediye Meydanı ve Hürriyet Caddesi güzergahından kortej eşliğinde götürülürken, vatandaşlar terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Şehit erin cenazesi, Beyerli Köyü mezarlığında toprağa verildi.

PİYADE ONBAŞI FİKRET öZER

Hakkari'deki hain saldırıda şehit olan piyade onbaşı Fikret özer için Büyük Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Askeri uçakla Samsun çarşamba Havaalanı'na getirilen Samsunlu şehit Piyade Onbaşı Fikret özer ile aynı yerde şehit olan Sinoplu Uzman çavuş Halil özdoğru için ilk tören burada gerçekleştirildi.

Uçaktan indirilen şehitlerin naaşları askerlerin omuzunda cenaze araçlarına konuldu. Buradan kortej eşliğinde çıkarılan şehit uzman çavuş özdoğru'nun naaşı memleketi Sinop'a gönderildi.

Şehit onbaşı Fikret özer'in naaşı ise Büyük Cami'ye getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda taşınan şehit cenazesi, top arabasına konuldu. Ailesinin ve protokol üyelerinin eşliğinde top arabasında bir süre taşınan özer'in cenazesi, defnedilmek üzere ailesinin yaşadığı Atakum ilçesine götürüldü.

Tören nedeniyle geniş güvenlik önlemi alan polis, Büyük Cami etrafındaki yolları trafiğe kapadı. Ellerinde Türk bayraklarıyla, sloganlar atıp tekbir getirerek törene gelen vatandaşlar, polislerce oluşturulan güvenlik noktalarında üstleri arandıktan sonra avluya alındı.

Törene şehidin ailesinin yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Serdar Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PİYADE ER RAMAZAN AKIN

Hakkari'nin çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Er Ramazan Akın (20) Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı Aşağı Yenigün köyünde gözyaşları ve Kürtçe ağıtlarla toprağa verildi.

Şehit asker Ramazan Akın'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Erzurum'dan karayoluyla memleketi Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı Aşağı Yenigün köyüne getirildi. Şehidin naaşını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da Ağrı girişinde karşıladı. Şehit Ramazan Akın'ın naaşı kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Aşağı Yenigün köyüne götürüldü. Ambulanstan askerlerin omzunda indirilen şehidin naaşı, köydeki evinin bahçesine getirildi. Burada, Kürtçe ağıtlar yakan şehidin annesi Sakine Akın ve kardeşleri gözyaşı dökerek, güçlükle sakinleştirildi. Acılı anne Sakine Akın ile şehidin yakınları Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak, uzun süre gözyaşı dökmesi herkesi duygulandırdı. Şehidin cenaze namazını Ağrı Müftü Vekili Abdullah Eroğlu kıldırdı.

Şehit Akın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınarak köy mezarlığına götürüldü. Burada okunan dualarla cenaze gözyaşları arasında defnedildi. Defin sırasında Bakan Yıldırım'ın gözleri doldu. Yıldırım, şehidin babası ve aynı zaman köy muhtarı olan Mehmet Akın'ın elini uzun süre tutarak teselli etti. Cenaze defninden sonra taziye çadırına dönen protokol üyeleri ile vatandaşlar, acılı baba ve aynı zamanda köyün muhtarı olan Mehmet Akın'a taziyede bulundu. Taziye çadırında Bakan Yıldırım, baba Mehmet Akın'a Türk Bayrağı hediye etti.Cenaze törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra, Ulaştırma Bakanı
Binali Yıldırım, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem çelebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Mahmut Tanal ile Ali özgündüz, 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Kösedağ, Emniyet Müdürü Halil Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan çetin, ile bazı belediye başkanları, askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT öZCAN İLE çOLAKOĞLU BUGüN DEFNEDİLECEK

Hakkari'nin çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen 24 askerden birisi Er Eyüp çolakoğlu'nun Avcılar'daki evinin önünde dün bekleyen kalabalık bu gün de toplandı.
Şehit çolakoğlu'nun Türk Bayraklarıyla donatılmış evinin önünde bekleyen kalabalık, evin önünü adeta miting alanına çevirdi. Şehit çolakoğlu resminin bulunduğu dev bir afiş de hazırlayan vatandaşlar, terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Terör saldırısında şehit olan Er Eyüp çolakoğlu ve Asteğmen Bilal özcan'ın cenaze merasimleri yaşanan gecikmeden dolayı bu güne ertelenmişti. Dün şehit evlerinin önünde helallik için bekleyen ve erteleme açıklamasının ardından dağılan kalabalık, bu gün de bekleyişini sürdürüyor.

Şehit Piyade Asteğmen Bilal özcan ile Jandarma Er Eyüp çolakoğlu, bugün (cuma) Ataköy Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ŞEHİT çAVUŞ öZEL YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Piyade çavuş Koray özel'in cenazesi Adana'ya getirildi. Şehit özel'in cenazesi, Van'dan askeri uçakla Adana'daki 10. Tanker üs Komutanlığına gönderildi. Uçaktan alınan cenaze, Seyhan Belediyesine ait cenaze aracına konularak Adana Asker Hastanesi'ne götürüldü.

Habertürk
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.