1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptan Yumlu'nun paylaşımı duygulandırdı
Kaptan Yumlu'nun paylaşımı duygulandırdı

Kaptan Yumlu'nun paylaşımı duygulandırdı

Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu’nun kendisini ziyarete gelen babası Hasan Yumlu ile ilgili paylaşımı duygulandırdı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un takım kaptanı Mustafa Yumlu, Sakarya maçında ortaya koyduğu müthiş mücadele ve performansı ile takımın yıldızı oldu. Taraftarların ‘Büyük kaptan’ tezahüratları yaparak onurlandırdığı tecrübeli stoperin, önceki gün antrenmanda çok özel bir konuğu vardı. Yumlu’nun babası Hasan Yumlu, Dadaşların kaptanını oldukça duygulandırdı.

 

17 Aralık’ta annesi Fatma Yumlu’yu kaybederek yasa bürünen Kaptan Mustafa, babasının kendisini ve takım arkadaşlarını ziyaretiyle ilgili olarak, sosyal medya hesaplarından  “Baba, Cennetin Orta Kapısıdır. Anamın Emanetidir.Allah Başımızdan Eksik Etmesin.” yorumu ile takdir topladı.

 

Sakarya forvetine geçit vermedi

 

Dadaşların deneyimli kaptanı Mustafa Yumlu, sezon başından beri istikrarlı futbolunu sürdürürken, Sakaryaspor karşısında savunmada Erzurumspor’un en etkili ismi oldu. Sakaryaspor forvetlerine geçit vermeyen kaptan Mustafa Yumlu, hem hava toplarında hem de yerden müdahalelerde rakiplerine üstünlük kararak taraftarlarından alkış aldı.

 

Defansta oynamasına rağmen Erzurumspor kaptanı Mustafa Yumlu, geride kalan 30 haftada takımına 3 gol 3 asistlik katkı sağlayarak bu istatistiği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.