1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaptanlar sözünü tutar
Kaptanlar sözünü tutar

Kaptanlar sözünü tutar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, spontane bir hareketle ‘Mavi-Beyaz’ şarkısını seslendiren minik sunucu Ahmet Kerem, Dadaşların kaptanlarını Mustafa Yumlu ile Eren Tozlu’yu oldukça etkiledi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK yine örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, spontane bir hareketle ‘Mavi-Beyaz’ şarkısını seslendiren minik sunucu Ahmet Kerem isimli minik taraftar, Erzurumspor takım kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu’yu oldukça etkiledi.

Başkan Dal talimat verdi Tayşi aileyi buldu

Takım kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu, minik taraftar ile fitness antrenmanı esnasında canlı olarak görüştü. Minik taraftar, Eren Tozlu’yu görmekten büyük bir mutluluk duyarken, kaptan Yumlu’ya da “Seni çok seviyorum Mustafa abi” diyerek iki kaptana da sevgisini gösterdi. Bu görüşmenin ardından Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’ın direktifleri sonucu Kulüp Medya Sorumlusu Ali Tayşi, Ahmet Kerem’in ailesi ile irtibata geçerek, Ümraniye-Erzurum maçına davet etti.

Kaptan Mustafa Yumlu formasını hediye etti

Ahmet Kerem isimli minik taraftarın ailesine ve kendisine Ümraniye-Erzurumspor maçı tribünlerden izlettirildi. Maç sonunda sahaya inen minik taraftara kaptan Mustafa Yumlu formasını hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal da, minik taraftara yakın bir ilgi gösterdi.

Bu çocuğa ödül verelim

Ahmet Kerem isimli minik taraftar, “Mustafa abi ben Keçiören ve Gençlerbirliği maçına geldim. Senin tribünlerle ilgilenmen bizleri mutlu etti” dedi.

Kaptan Mustafa Yumlu ise, “Maşallah kardeşime, bu çocuğa bir ödül verelim. Yüreğine sağlık, sana ve ailene selamlar. Seni ve aileni Ümraniye maçına davet edelim” diye konuştu.

Eren Tozlu’ya da sevgisini gösteren minik taraftar, “Eren abi seni görmeği çok istiyordum bir hayalim daha gerçek oldu. Çok mutluyum” dedi.

Eren Tozlu da, minik taraftara sevgisini göstererek, “Sana ve ailene selamlar” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.