1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kar yağışı altında antrenman yaptılar
Kar yağışı altında antrenman yaptılar

Kar yağışı altında antrenman yaptılar

BB Erzurumspor, bu sezon ilk kez karla tanıştı. Dadaşlar, kar yağışı eşliğinde çalıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Nurullah PALA'nın haberi / Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan BB Erzurumspor, dün kar yağışı altında çalıştı. Teknik Patron Erkan Sözeri, “Kar bizim enerjimizi daha da artırdı. Neşeli bir antrenman yaptık” dedi.

 

Bu sezon oluşturduğu kadro ile Spor Toto 1. Ligde zirvenin en büyük adayı olan BB Erzurumspor,bu sezon ilk kez kar yağışı altında antrenman yaptı.

 

Pazartesi günü Tuzla deplasmanında üç puan kovalayacak olan Mavibeyazlılar, kar yağışı ile birlikte keyifli bir çalışma gerçekleştirdi.

 

Teknik Patron Erkan Sözeri ve yardımcıları yönetiminde kar yağışı altında gerçekleşen idmanda futbolcuların oldukça moralli oldukları görülürken, bu sezon ilk kez karlı saha ve kar yağışı altında çalışan oyuncular, havanında çok soğuk olmaması nedeniyle karın tadını çıkardı.

 

Kar neşemizi ve enerjimizi artırdı

 

Teknik Patron Erkan Sözeri, kar yağışı altında karlı sahada yapılan çalışmanın enerjilerini artırdığını ve kendileri için neşe kaynağı olduğunu söyledi.

 

3-2’lik Bolu galibiyeti sonrası mutlu olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Erzurum demek kar demek, bizde bundan şikayetçi değiliz, futbolcularımda bu ortamı çok sevdi. İnşallah bu ortamlarda da başarılı olarak hedefe ulaşacağız” dedi.

 

Karda istasyon

 

BB Erzurumspor’da çalışmalar tam gaz devam ederken, dün karlı zeminde yapılan çalışma kros, kültür fizik ve yenileme çalışması şeklinde geçti. Karlı zeminde istasyon çalışması da yapan futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik kadroyu ümitlendirdi. Sportif Direktör Muzaffer Bilazer de kar yağışı altında takımın çalışmasını saha kenarından takip etti.

Pusula

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.